cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

s10plus ve turkcell Lte problemi

(Topic created on: 01-27-2020 07:54 PM)
787 Views
koggok
Beginner Level 5
Options
Galaxy S

Merhaba. Samsung s10plus telefonumda 4.5g modundayken baglanti problemi oluyor. Telefon cekmiyor ve internete bağlanmıyor. Servis 3gde telefonu kullanmami sorunun araştırıldığını söyledi. Sadece turkcellde bu problem varmış. Bilgisi olan var mi ?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba koggok,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Cihazınıza, farklı bir operatöre ait sim kart takarak denediğinizde de aynı sorun görülüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
7 Comments
AsilTurk
Active Level 10
Galaxy S
Altyapi 4.5 G uyumlu değilse şebeke 4.5 G olsada problem yaşar.
Hiç mi bağlanmıyor yoksa bağlanıp kopuyormu ?
0 Likes
koggok
Beginner Level 5
Galaxy S
baglaniyor ama sürekli kopuyor. isin kötü tarafı telefon cekiyor görünüyor. yani sürekli kontrol etmezsen koptuğunu anlamanin imkani yok.
0 Likes
enesmert
Active Level 7
Galaxy S
apn ve şebek yazılım problemi güncelleme gelecek sözde 4 5 aydır turkcell adım atmadı bu konuda bende operatör değiştirdim kafam çok rahat artık bütün problem turkcelle ait
0 Likes
koggok
Beginner Level 5
Galaxy S
turkcell kaynaklı olsa huawei ya da iphone ayni problemi yaşamaz mi? sadece samsung s serisinde olması tesadüf olmamalı. android 10 guncellemesine kadar hicbir dert yoktu telefonumda. 1 ocak itibariyle bu hale geldi
0 Likes
enesmert
Active Level 7
Galaxy S
her firmanın yazılımı bambaşka nasıl kıyaslayabildiniz bu s9 serisinden itibaren baş gösterdi ne samsung ne turkcell adım atmadı bu güne kadar da bu konuda bir sürü şikayet açıldı ama yok yok turkcell aradığınızda sorun telefonda samsungu aradığınızda sorun operatörde deyip geçiyorlar en fazla turkcell size sim kartı değiştirin diyecek telefona başka operatör taktığınızda cayır cayır çalışacak
0 Likes
ygtylc
Active Level 7
Galaxy S
S10 ve note 10 da kronik bir problemmiş. sırf bu yüzden turkcell geçmedim
0 Likes
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba koggok,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Cihazınıza, farklı bir operatöre ait sim kart takarak denediğinizde de aynı sorun görülüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.

MOD

0 Likes