Original topic:

one ui 8 ve ios 26

(Topic created on: 2 weeks ago)
435 Views
EmreS25
Active Level 6
Options
Galaxy S

Arkadaşlar biliyorsunuz, one ui 8, one ui 7'nin cilalanmış, daha iyileştirilmiş ve çok büyük değişikliklere sahip olmayan bir versiyonu olarak çıkacak, 

🍎 kısmında da yakından takip ediyorum ios 26'yı ve güncellemeleri, worldwide olarak pek beğenilmedi, eklenilen güzel fakst bir o kadar çok detaylı olan ui, 15 ve üstü için fena olmasa da bu serilerin altındaki telefonlar için "fazla ısınıyor" dönütleri oldu, ayriyetten control center'in da çok ucuz bir hissiyatı olduğu, instagramda, "liquid glass transparent" modundayken klavyenin zor ayırt edildiği söyleniyor, sizce samsungun bu minimalist fakat düzeltici dokunuşlarıyla one ui 8 daha mı iyi oldu yoksa ios 26 gibi yoğun değişiklik ve detay mı gerekliydi?
rengin
Active Level 2
Galaxy S
Bilmem
0 Likes
OğuzS25
Expert Level 5
Galaxy S
Bence değişiklik daha fazla olmalıydı ama eğer gerçekten buglar düzelir performans artarsa samsungu tebrik ederim fakat maalesef inandırıcı gelmiyor bana bu vaatler
EmreS25
Active Level 6
Galaxy S
bakalım göreceğiz, en azında çok göz korkutucu durmuyor diyelim... 😊
Veli1026
Active Level 7
Galaxy S
IOS 26'yı bilmem de OneUI 8'in S23 serisini tekrar düzeltmesi lazım. Zaten muhtemelen kullanıcı geri dönüşleri çoğalana kadar telefonu güncellemeyeceğim.

Eklemeyi unuttum: Tabletlerden klasik dex'i kaldırdıkları için tabletimde güncellemeyi yapmayı düşünmüyorum.
EmreS25
Active Level 6
Galaxy S
evet, bir yakınım s23 kullanıcısı ve o da batarya performansından ve genel performansta belli düşüş olduğu belirtiyordu, ayriyetten bende tab s9 kullanıcısıyım, one ui 7 ile performansın benim için çok değişmediğini fakat bataryanın daha hızlı bittiğini düşünmekteyim, dex için, henüz kendisini kullanmadım, sizin kasıt ettiğiniz dex'in one ui 8 ile değişecek olması mı?😊
0 Likes
BURSAŞK
Expert Level 5
Galaxy S
Apple bence farklılık getiricem diye batırmış biraz arayüzü o yüzden benimde gözüme pek hoş gözükmedi zaten o yüzden elbette One Ui 8'i seçerim tabii bu fanlar ne olursa olsun yine gider över möverde orası ayrı konu tabii (:
ilyas_1818
Expert Level 1
Galaxy S
One ui 8de ne yenilik gelmiş anlat bakayım tek amacın appleyi yere düşürmek😂
0 Likes
BURSAŞK
Expert Level 5
Galaxy S
Orası başka şimdi onu ayrı eleştirirsin zaten
ilyas_1818
Expert Level 1
Galaxy S
Reis Allah için sağdan soldan sürekli appleye sallayıp durma ios 26da one ui 8den daha fazla yenilik var kabullen bunu.
0 Likes
BURSAŞK
Expert Level 5
Galaxy S
O konuda Apple'ı över (bu güncelleme için) Samsung'u eleştirirsin zaten adam akıllı yenilik yapmadı diye ama burda demek istediğim Apple yenilik getireceğim ayağına arayüzü batırdı asıl anlatmak istediğim bu