S23 samsung ekran kilidinde pın yazinca otomatik ok a basmiyor Eskiden pin yazinca kilidi aciyordu simdi ok a tıklayinca aciyor bilen varmi View Post
S23 samsung ekran kilidinde pın yazinca otomatik ok a basmiyor Eskiden pin yazinca kilidi aciyordu simdi ok a tıklayinca aciyor bilen varmi View Post
Konferans görüşmesi yaparken bir kişinin aramasını bıraktığımda arama toplu kapanıyor çözümünü bilen var mı? View Post
Samsung biraz daha verimli çalışsa belki erken gelir android 14 yatıyorlar elllaam View Post
Cihazı hiçbir zaman şarjda kullanmadım. Ama boşta şarj olurken arkaplanda her şey kapalıyken ısınıyor. Uçak modunda da ısınmaya devam ediyor.... View Post
Aralık yamasından sonra ara sıra ekranda görüntü gidip gelmeye başladı bu sorunu yaşayanlar varsa eğer bilgi verebilirler mi ? View Post
Güncelleme gelmesine rağmen videolarda ki siyah ekran sorunu devam ediyor. Çözümü var mı? Sıkıldım artık View Post
Arkadaşlar selfie video boyutu ne demek neyin ayarı bu View Post
Bixbye turkce dil destegi istiyoruz gercekten kac yil oldu bir turkce dil destegi getirmek bu kadar zor mu ya kac turkiyeye hizmet veriyorsunuz bixbye... View Post
Merhaba. Ois normal şartlarda telefonu sallayınca çıkardığı sesi biliyorum. Aynı ses kamerayı acincada çıkması normal mi ? View Post
amazon prime da dizi film izlerken görüntü takılıyo kasıyor.yaşamış olupta soruna çare bulan var mı acaba? (s23) View Post
User | Likes Count |
---|---|
502 | |
488 | |
279 | |
205 | |
199 |
User | Count |
---|---|
54 | |
52 | |
49 | |