cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

ekran parlaklığı kendi kendine düşmesi

(Topic created on: 02-03-2021 01:17 PM)
16492 Views
yusufk122
Active Level 6
Options
Galaxy S

S7 edge cihazım 4 aylık sıfır telefon. Ekran parlaklığını en yüksek seviyeye getiriyorum ama ekran yinede çok parlak olmuyor. Sensöre ışık tutuyorum o zaman iyice parlak oluyor. Sensörden ışığı çekiyorum tekrar düşüyor. Ama ayar hala en yüksek seviyede. Sadece ekranın parlaklığı düşüyor. Otomatik parlaklık kapalı. Bu yüzden filmler ve oyunlar karanlık oluyor. Film açıkken sensöre ışık tutuyorum film bir anda aydınlanıyor. Moderatörler sürekli hata raporu gönderin diyor. Gönderiyorum servise verin diyorlar. Servise veriyorum 1.429 TL para verin deyip kestirip atıyorlar. Aynı sorun s7 cihazımda da var. Forumdan araştırdım bu sorunu yaşayan başka kullanıcılarda var. Burada ki moderatörler Samsung canlı desteğe bağlanın diyor. Bağlanıyorum cihazı servise verin diyorlar. Sorunum çözülmezse tüketici hakem heyetine gideceğim. Samsung'un beceriksizliği yüzünden cihazımı sağlıklı kullanıyorum. Başka bir kullanıcının yaşadığı sorunu aşağıya aynen yazıyorum. 

Oturum Aç
Open A70 telefonum. Ekran parlaklığı maksimumda olsa bile maksimum parlaklık sağlamıyor. Sensöre ışık tuttuğum da parlaklık açılıyor. Adaptif parlaklık kesinlikle kapalı. Çözüm önerisi için telefon sıfırlama işlemi tavsiye etmeyin denedim. Ek olarak bu konuda bir Video atacağım. Suna da değinmek isterim ki elimde A50 modeli var aynı durum onda da mevcut. Bu telefonun kendi özelliğiyse eğer çok saçma. Ben maksimum parlaklık istiyorum fakat elde edemiyorum. Videoda parlaklık çok az değişiyor gibi ama normalde daha fazla **bleep** var. 

11 Comments
OnurT
Active Level 8
Galaxy S
acaba amoled yanığını önlemek için telefonlara samsung tarafından koyulan birşeymi, parlaklık yüksek olduğunda amoled ekranlarda yanık oluşabiliyor çünkü.
yusufk122
Active Level 6
Galaxy S
önceden yoktu bu bende yeni yeni olmaya başladı. hem ekran yanığı beni ne ilgendirir. ekran yanığı olacak diye ben parlaklığı en sonda kullanamayacak mıyım? filmleri karanlık mı izleyeceğim? bana ne ekran yanığından? madem böyle birşey var bilgilendirsin Samsung beni. kutunun içine broşür koysaydı bilgim olsaydı. şimdi mağdur durumdayım.
yusufk122
Active Level 6
Galaxy S
önceden yoktu bu bende yeni yeni olmaya başladı. hem ekran yanığı beni ne ilgendirir. ekran yanığı olacak diye ben parlaklığı en sonda kullanamayacak mıyım? filmleri karanlık mı izleyeceğim? bana ne ekran yanığından? madem böyle birşey var bilgilendirsin Samsung beni. kutunun içine broşür koysaydı bilgim olsaydı. şimdi mağdur durumdayım.
OnurT
Active Level 8
Galaxy S
haklısınız samsung bu konuda broşür ile bilgilendirmeli
yusufk122
Active Level 6
Galaxy S
broşür ile bilgelendirmek yerine amoled ekranlarda bu sorunun oluşmasını engellemeli. en eski en ucuz telefonun bile ekranı 1.500₺
teodan
Active Level 7
Galaxy S
Ekran yanmasını önlemek için koyulmuş bir sınır var. Sensöre ışık geldiğinde parlaklık biraz yükseliyor çünkü güneş altında rahat görmenizi sağlamak için birkaç dakikalığına ekranı tabiri caizse dibine kadar sömürüyor. Sürekli yüksek parlaklıkta kullanmak ekran ömrünü kısaltır.
yusufk122
Active Level 6
Galaxy S
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Adaktif parlaklığı kapat kardeş
yusufk122
Active Level 6
Galaxy S
kapalı zaten hep kapalıydı.