Sanalad
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
02-24-2024 11:19 PM in
Galaxy SHerkese iyi geceler.
İyi forumlar. 🙂
4 Comments
Topraks9plus
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-24-2024 11:25 PM in
Galaxy S
2 yıldır aktif olarak eSIM kullanmaktayım. Tek avantajı fiziki kart olmadığı için herhangi bir zarar gelmiyor. Avantajdan saymadığım bir durum ise QR kod bulunduğu için istediğiniz cihaza (eSIM destekli olan) sim kart takmadan QR kod okutarak kendi hattınıza bağlanabilmenizdir. Turkcell'e geçerken ücretsiz olduğu için eSIM'e geçiş yaptım. Eğer eSIM ücreti ödeyecekseniz gerek olmadığını söyleyebilirim. Herhangi bir hız farkı yok zaten.
Sanalad
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-24-2024 11:32 PM in
Galaxy S
Teşekkür ederim. Turkcell bu satış konusunda başarısız. Hali hazırda Turkcell kullanıcısıyım geçiş yapmak için bayilere gitmemiz gerekmiş sanırım ekstra olarak sabit bir fiyat olmadığı için her bayi kafasına göre fiyat veriyormuş. Bu problem çözülmediği ya da farklı bir operatöre geçmediğim sürece bahsettiğiniz gibi eSIM'e gerek olmayacak.
Topraks9plus
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-24-2024 11:34 PM in
Galaxy S
Ne demek rica ederim. Evet maalesef ki bu bir tek Turkcell için geçerli değil. Çoğu firma, samsung dahil servisten servise, bayiden bayiye fiyat değişikliği yapıyor. Evet farklı bir operatöre geçiş yapmadığınız sürece fiziki kart kullanmanız en mantıklısı olur🙂 Zaten dediğim gibi operatör geçişlerinde ücretsiz oluyor ama kullanım sırasında eSIM çıkartmak ücretli.

Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-25-2024 09:48 AM in
Galaxy S
Merhaba Mecbur kalmayanlar için SIM kart daha yerinde bir seçim.
Elektronik SIM olması kontrolu kullanıcıdan alan bir şey, bana tuhaf geliyor 'sim kartı çıkarmak veya takmak' diye bir şey kalmıyor gibi
Elektronik SIM olması kontrolu kullanıcıdan alan bir şey, bana tuhaf geliyor 'sim kartı çıkarmak veya takmak' diye bir şey kalmıyor gibi