cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

dostlar selamlar

(Topic created on: 09-15-2023 09:18 PM)
152 Views
s21ultrakullanıcısı
Active Level 4
Options
Galaxy S

ben s21ultra cihazimi batarya sorunundan dolayı servise gondermistim. bugun geldi ama ne islem yapildigi hakkinda bi bilgi verilmedi. nereden ogrenebilirim ne islem yapilip/yapilmadigini

6 Comments
Galaxy S
Servis fişi verilmedimi
Galaxy S
Kargo ile mi gönderim sağlanıldı yoksa sizmi elden verip aldınız
0 Likes
Galaxy S
kargo hocam
0 Likes
Galaxy S
Gönderilmemiş olabilir hocam
0 Likes
Solution
Galaxy S
4447711 destek hattını arayıp ögrenebilirsiniz
HasanS22
Active Level 6
Galaxy S
Samsung S21 Ultra cihazınızın batarya sorunu nedeniyle servise gönderdiğinizi ve şimdi cihazınınızın geri geldiğini anlıyorum. Servis tarafından hangi işlemlerin yapıldığını öğrenmek istiyorsunuz. Bu konuda şu önerilerim var:

- Servis yetkilisine doğrudan ulaşıp işlem raporunu talep edebilirsiniz. Hangi kontroller/testler yapıldığı ve bataryanın değişip değişmediği hakkında bilgi alabilirsiniz.

- Cihazınızın garanti belgesinde veya faturasında servis işlemiyle ilgili herhangi bir not var mı kontrol edin.

- Cihaz ayarlarından cihaz bilgilerine girerek, batarya sağlığı, şarj seviyesi gibi detaylara bakın. Yeni batarya ise daha yüksek kapasite gösterir.

- Eğer yeni batarya takılmışsa kutusunda veya cihazda "yeni batarya" etiketi veya notu olması gerekir.

- Google Play üzerinden cihazınızın ne zaman servise gönderildiğine ilişkin bilgileri de kontrol edebilirsiniz.

Servisle iletişime geçerek raporu talep etmeniz en doğrusu olacaktır. Cihaz üzerinden kontroller de faydalı bilgiler verebilir.