cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

bildirim sesi sorunu

(Topic created on: 11-19-2021 03:58 PM)
1155 Views
emrpsl
Active Level 1
Options
Galaxy S

merhaba, 2. kez başıma gelen bir sorun hakkında yardımınızı istiyorum, telefon durup dururken bip lemeye başlıyor. açık uygulamaları kapattım, cihaz güvenliğinin içinden pilin ve hafızanın çalıştığını kontrol edip tüm uygulamaları kapattım hiç bi şekilde durmuyor. cihazı uçuş moduna almak da çözüm olmuyor, sadece rahatsız etme modu susturuyor, kapatınca tekrar başlıyor. bu ses çalarken bildirim sesini degistiremedigimi farkettim. Ram temizliğinde sabit çalışan "cihazimi bul" uygulaması olduğunu gördüm, onu Manuel kapattım ses yine kesilmedi. ne zaman ki telefona reset attım ses kesildi. bu ikinci kez başıma geliyor, 25 Ekim son güncelleme aldığım tarih, sorunun ilk kez başıma geldiği tarih 11 Kasım. bir de bugün yani 19 Kasım. bildirim sesi takılmış gibi sürekli çalıyor 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Lobao
Active Level 9
Galaxy S
Ayarlar-bildirimler-gelişmiş ayarlar-bildirim hatırlatıcıları bölümü açıksa kapatın. Kapalıysa samsung members uygulaması içinden hata raporu gönderin baksınlar.

View solution in context

0 Likes
2 Comments
ahmet_turğut
Expert Level 5
Galaxy S
Samsung müşteri hizmetleri temsilcilerini arayarak yardım almanızı öneriyorum 444 77 11
Solution
Lobao
Active Level 9
Galaxy S
Ayarlar-bildirimler-gelişmiş ayarlar-bildirim hatırlatıcıları bölümü açıksa kapatın. Kapalıysa samsung members uygulaması içinden hata raporu gönderin baksınlar.
0 Likes