cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 Ultra Whatsapp Arama Bildirim Sorunu

(Topic created on: a month ago)
197 Views
Snndcl
Active Level 1
Options
Galaxy S

S23 ultra cihazımda telefon zil sesi ayarım cosmos olarak seçili. Bildirim ayarları ve diğer tüm ayarlar kapalı ve sessizde.

Whatsapp içerisinde zil sesi ayarlarım da sessizde olarak seçili. 

Ama birisi beni whatsapp üzerinden aradığı zaman galaxy bell zil sesi tonu çalıyor. Ben whatsapp üzerinden arandığım zaman ses çalmasın istiyorum bu kadar basit bir şeyi Samsung yapamıyor mu? Bir çözümü varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim. 

Sayın Samsung moderatörleri lütfen topu whatsapp üzerine atmayın bu hata whatsapp ile ilgili değil diğer hiçbir Samsung modelinde de yok çalan ses samsungun yerleşik zil sesi olan galaxy bell hiçbir yerde seçili olmadığı halde çalan o konuyla ilgili desteklerinizi rica ediyorum. 

image

image

image

image

image

image

belli ki yazılımsal hata Samsungdan kaynaklanıyor. 

Telefondaki ayarların görselleri ektedir. 
14 Comments
Galaxy S
Bildirim sesi sesiz olarak ayarlamışsın o yüzden böyle
0 Likes
Snndcl
Active Level 1
Galaxy S
Ben zaten whatsapptan hiçbir ses gelmesin istiyorum herşeyi sessiz yaptığım halde ses çalıyor saçma sapan bir hal aldı Samsung bir daha asla ilk ve son Samsung telefonum olacak bir de gittik s23 ultra aldık iyisi olsun diye bin pişman oldum. Xiaomi nin tırnağı olamaz.
0 Likes
Galaxy S
O zaman bildirim sesini kapat
0 Likes
Snndcl
Active Level 1
Galaxy S
Hocam resimlerden görmüyor musun zaten hepsi sessizde :)
0 Likes
Galaxy S
Hatılatıcıları kapa
0 Likes
Snndcl
Active Level 1
Galaxy S
Hatırlatıcı ile sesin alakası yok ama onu da denedim önce değişen bir şey olmuyor. Bu hata whatsapp kaynaklı değil ki whatsapp dan düzelsin tamamen samsungun yazılımının hatası
0 Likes
Galaxy S
Bildirimleri kapa whatsapp
0 Likes
Snndcl
Active Level 1
Galaxy S
Kardeşim ben bildirimler kapansın istemiyorum ses gelmesin istiyorum bildirimleri niye kapatıyoruz?
0 Likes
Galaxy S
Bunları kapa üstekileriSmartSelect_20250327_115637_WhatsApp_1000021522_1743065797.jpg
0 Likes