S23 ultra kapalı kutu yurtdışı aldım garantisi ekim 2025 gorunuyor.Ürünün faturası yok.Samsung müşteri hizmetlerini aradığımda ürünü servise... View Post
S23 ultra kapalı kutu yurtdışı aldım garantisi ekim 2025 gorunuyor.Ürünün faturası yok.Samsung müşteri hizmetlerini aradığımda ürünü servise... View Post
Bugün farkettim, turkcellden salla kazan yapıyordum , ortam sessiz olunca telefonu sallayınca üst taraftan tık tık böyle çok ufak bi ses geliyor acaba... View Post
2 ay önce 9 saat dayanan şarj şimdi ise 4 saat bile dayanmıyor nasıl bir güncelleme getirmiş iseniz 2 kat daha fazla şarj yiyor sadece bu problemler... View Post
Beklemekten sabır kalmayınca odin ile yüklüyorum View Post
Her zaman şebeke full çekerdi bugün nedense 1 diş çekiyor bir sorunmu var acaba? View Post
Hocam galeridede bazen donmaya başladı 256 lık cihaz bide 140 ını falan kullanıyorum.snapte ve instada galeri bçlümünde videolar aşırı donuyor. View Post
Arkadaşlar çok uzun zamandır Samsung arayüzünden uzakdım şimdi bir S23 aldım lakin ben şu ayarı bulamadım ekran açıkken üst sol köşede saat kısmının... View Post
Arkadaşlar Merhaba Cihazım s21 5G 128GB Cihazımın işlemcisi hangisi Exynox 2100'mü? Snapdragon 888'mi Hangisi? View Post
Hindistanda beta kullanıcılarına s22 serisine stabil güncelleme geldi. Genel kullanıcılar için gelmesi çok yakınSamsung Galaxy s22ultra oneui6... View Post
Merhaba Instagram'a story ekliyorum ve bir şey eklemediğimde(müzik, konum vs.) kalite yüksek oluyor. Lakin Müzik vs. eklediğimde düşüyor kalite... View Post
User | Likes Count |
---|---|
406 | |
394 | |
225 | |
185 | |
185 |
User | Count |
---|---|
40 | |
38 | |
37 | |