One UI 7 yapım numarası ile aynı güncelleme geldi bu da güncellemenin artık hazır olduğunun işareti bence View Post
One UI 7 yapım numarası ile aynı güncelleme geldi bu da güncellemenin artık hazır olduğunun işareti bence View Post
S23 FE ye ocak güncellemesi ne zaman gelecek şubata gireceğiz zaten View Post
S24 ultra kullanmaktayım. 12 mp kamera ile çekim yapınca sorun yok ama 50 mp ve 200 mp fotoğraf çekimlerinde yapay zeka devreye giriyor ve... View Post
Cihaz s21 ve şu anda arayüz böyle ne ara değişti bilmiyorum he bu arada Routines+ a güncelleme gelmiştir View Post
Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post
S24FE sipariş ettim bugün öğrenci indirim kampanyasını kullandım 28.049 tl ye aldım ama siparişlerim kısmında siparişiniz bulunmuyor yazıyor işte... View Post
Merhaba forumun değerli üyeleri. Mobil teknoloji dünyası sürekli bir evrim geçiriyor ve her yıl yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sürülüyor.... View Post
S 24 ultra Ekim ayı güvenlik güncellemesi gelmiştir View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Normal midir View Post
Bunu demek için tek hücreli canlı olmak lazım ikiside mükemmel cihaz ancak objektif bakılması lazım aradaki fiyat farkına değecek birşey yoktur... View Post
Merhaba arkadaşlar 2-3 ay içerisinde S25+ bütçem yeterse S25 Ultra geçmeyi planlıyorum ama yüksek ihtimal S25+ A55 kullanıyorum sizce... View Post
Bazı kullanıcılar one ui 6.1.1 dolby atmos kütüphane sürüm güncellemesi sonrası ses düzeyinde farkedilebilir kısılma olduğunu söylemişti. Samsung... View Post
2016 2017 modellerinde A serisindede S serisindede metal ve cam vardı hatta 2015 te S6 serisindede vardı ve neden 2018 sonrası plastiğe kaydilar... View Post
Tahmini ne zaman bu güncellemeyi alır? Sırayla dağıtım olursa S24 serisinden sonra bekleyeceğimiz için sormak istedim. View Post
Bunu hangi ayarda kullanmalıyız. View Post
Kamera geçişleri arasında bayağı bir görüntü değişimi oluyor özellikle 3x den 5x e geçerken View Post
Hp victusun pili sitede 7 saat olarak ölçülür ben de güç tasarrufu ve ekran tamamen kısık performans modu ververimlilik iken 1 saat bile ekran süresi... View Post
User | Likes Count |
---|---|
2373 | |
1784 | |
723 | |
660 | |
543 |
User | Count |
---|---|
23 | |
19 | |
19 | |