Oyun vs oynamıyorum View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
İyi akşamlar. Telefonum (s23) Son iki gündür şarzı çok çabuk bitmeye başladı ve ısınmaya başlıyor bir anda. Sistemselmi yoksa uygulamalarla alakalı... View Post
Karanlık mod kullanmak ile açık renk mod kullanma arasında pil tüketimi arasında aman aman frk olur mu sizce? View Post
Telefon batarya konusunda kafayı yedi View Post
Pil kullanımı görüyorsunuz, sıfırladım,onu yaptım bunu yaptım, cihazda uygulama bile yok.Kullanmadığım pil değerleri buyurun. Allah artık bildiği... View Post
Saatim buga girdi düzelmiyor Video bilerek kırpıldı View Post
bixby de neden turkce dil destegi yok çok kötü olmuş bu dururm View Post
OneUI 7 güncellemesinden sonra pil ömründe kısalma olan tek ben miyim yoksa bu genel bir sorun mu ? Güncelleme yaptığımdan beri gün içinde pil... View Post
ekran böyle oluyor servis nedense bir sorun yok demiş cihazı göndermişler herhalde ben de tekrar geri göndereceğim View Post
Merhaba. Asla hayata geçirilmeyecek bir özellik ancak olsa bence güzel olurdu. S-pen'nin yuvası 3.5mm'den bile büyük. Kalem çıkarılınca yuvaya... View Post
Samsung Camera değişikliğinde kararlı gündüz çekimlerinde İyileştirilmeler yapılacak büyük bir camera değişikliğine gidiyor sizce Sony gibi... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1405 | |
1378 | |
840 | |
738 | |
696 |
User | Count |
---|---|
50 | |
44 | |
31 | |