Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Telefonun bataryası değişeli 1 yıl oluyor ve bu zamana kadar telefonumu şarj etme alışkanlığım berbat durumda kapanana kadar kullanıyorum şarjdayken... View Post
Ha bire sacma sapan reklamlar cikiyor ne yaptımsa olmadı artik biri yardımcı olsun YETERRRR ARTIK ¡¡¡¡ View Post
Marka polosmart kablo ile şarj edince ediyor ama magsafeyi kullanınca şarj etmiyor nasıl kablosuz şarj edicem powerbank ı yoruma foto olarak... View Post
Maçın 25. dakikası olmasına rağmen hala 1. dakikada gösteriyor. Bir tek bende mi böyle? View Post
Sizce hangi renk kordon siyah kasaya yakışır arkadaşlar Haki mi gri mi ? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler View Post
Arkadaşlar merhaba, gece de yazmıştım ama yorum gelmediği için tekrardan yazıyorum. Güncellemeden sonra bütün animasyonlar çok akıcı ancak durum... View Post
Uı7 ile uygulama kilit ozelligi gelicek deniliyordu geldimi ? Animasyiin 6.1 e alistim degisik geldi pek alisamadim View Post
Merhaba, Gmail tabanlı şirket hesabımı Samsung eposta uygulamasına pop3 ile manuel yüklemek istiyorum fakat pop3 açık değil veya ikili doğruma hatası... View Post
Ortalama kullanım seneryosu yaratmaya çalıştım. View Post
User | Likes Count |
---|---|
1592 | |
1204 | |
1157 | |
1132 | |
1056 |
User | Count |
---|---|
57 | |
37 | |