Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Yeni bir Galaxy telefonu aldığında, performansını en üst düzeye çıkarmak için yapabileceğiniz birkaç önemli ayar var. İşte adım adım neler... View Post
S25 ultra için en iyi kaliteli kamera ayarları nasıl olmalı yardımcı olur musunuz Her izlediğim videoda sürekli farklı ayarları deniyor herseferinde... View Post
Size basit bir soru sordum neredeyse 3 saat olacak ve konu kapanacak Çok zor birşey de değil Bu uygulamayı hepiniz kullanıyorsunuz Son sürüm düzgün... View Post
Sarj 100ken 2 saat 10 dakikada bitti pubg mobile full harcanmis normal mi View Post
şuanlık normal çalışıyor beklentinizin üstünde diyebilirim kamera uygulaması aşırı değişmiş ancak nowbarda müzik uygulamaları aşırı büyük geldi... View Post
Samsung S24 Fe Türkiye ne zaman android 15 güncellemesini verecek bu kadar gecikmemeliydi View Post
Cihazım s23 ultra instagramda reels izlerken donuyor ve bir süre sonra telefon kendini yeniden başlatıyor sorun nedir View Post
S23FE kullanıcısıyım. One ui 7 gelmeden önce bu kullanımı %150 gibi seviyelerde yapabiliyordum. Ekran açık olduğu sürede %80 i falan mobil... View Post
S23 ultra için geldi. View Post
User | Likes Count |
---|---|
1605 | |
1377 | |
1230 | |
939 | |
812 |
User | Count |
---|---|
52 | |
44 | |