Oyun vs oynamıyorum View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Merhaba yeni cihazda yapılması gereken pil ayarları nedir veya bir öneriniz varmı kac saat gider sarj sizce View Post
One uı 7 ye güncelledikten sonra telefonumun şarjı günde 2 hatta 2.5 kere şarj etmeye başladım s23 kullanıyorum 2 kere şarj etsem bile 5 saatlik ekran... View Post
Bunu nasıl eski haline getirebilirim View Post
Arkadaşlar selam, sizde de öyle mi bilmiyorum ama Samsung klavye gereğinden fazla 600 MB kaplıyor bende. Yapay zekâ özelliklerinden dolayı mı bilen... View Post
Son güncellemeyle birlikte karanlık ortamda, kilit ekranında parlaklık artmıyor dolayısıyla yüz okuma çalışmıyor. Bu güncellemeyle gelen bir sorun mu... View Post
Arada bir ona seslenildi zannediyor 😂 View Post
Arkadaşlar şarjı çok kötü gidiyordu şimdi daha berbat oldu 5 saat sürmüyor ve kime sorduysam s serisinde sarj olayı çok kötü diyorlar bu güncelleme... View Post
Bundan 5 ay önce telefon alırken her şeyi bir kenara bırakıp sadece işlemcisine göre telefonumu seçmek istemiştim ve hep snapdragon hayalim vardi, bu... View Post
Ayarlan titreşim şeklini değiştiriyorum örnek zig zig zig diye ama WhatsApp dan beni birisi arayıncz mesaj gönderince 1 kez titriyor neden böyle nasıl... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1449 | |
1322 | |
891 | |
790 | |
721 |
User | Count |
---|---|
47 | |
45 | |
29 | |