Bi bende mi animasyonlar yavaş ve takılıyor. Hızlı hızlı gir çık yaptığımda uygulamayı açmıyor videoda gördüklerimden yavaş good locktan hızlı... View Post
Bi bende mi animasyonlar yavaş ve takılıyor. Hızlı hızlı gir çık yaptığımda uygulamayı açmıyor videoda gördüklerimden yavaş good locktan hızlı... View Post
Google mapsten konum açınca now barda gözükmüyor. Sebebi nedir? Ayarlarda now bar kısmında haritalar açık. View Post
Galaxy tab s9 un checkfirm kodu neydi View Post
GÜNCELMİYİZ.COM TARIHLER NEDEN GÜNCELLENMEDİ View Post
one ui 7 ye güncelledikten sonra telefonda bazı şeylerin ingilizce olduğunu gördüm mesela WhatsApp tan biri arayınca yanıtlama yerinde... View Post
Yetim s23 serisi ne zaman turkiyede guncelleme alicak kore almis ama kore yazilimini kurmaya cekiniyorum modem sıkıntı olur baglanti sorunlari olur... View Post
Wifi ve bluetooth un olduğu panele bluetooth yeri mobil veriyle değiştirebiliyor muyuz View Post
S24+ kullanıyorum şimdi sağ üsteki pil ikonunu renkli yapabiliyormuyuz siyah beyaz şuan View Post
Buglar var işte buyuzden erteleniyordu size bahsetmek istediğimiz olay asıl bu sizde yok fanboycu diyip neden gelmedi rezil marka diyordunuz View Post
User | Likes Count |
---|---|
1601 | |
1283 | |
1280 | |
1126 | |
1047 |
User | Count |
---|---|
54 | |
44 | |
30 | |