Merhaba forumun değerli üyeleri. Mobil teknoloji dünyası sürekli bir evrim geçiriyor ve her yıl yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sürülüyor.... View Post
Merhaba forumun değerli üyeleri. Mobil teknoloji dünyası sürekli bir evrim geçiriyor ve her yıl yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sürülüyor.... View Post
S 24 ultra Ekim ayı güvenlik güncellemesi gelmiştir View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Arkadaşlar ihtiyacınız varsa kaçırmayın hatta ihtiyacınız yoksa bile kaçırmayın derim :) fiyat çok ama çok uygun .KACMAZ BU FIRSAT Yetişen... View Post
Arkadaşlar merhaba bugün s24 aldım ama anlamadığım bir konu var bana yardımcı olursanız çok sevinirim eski telefonum a55 ve s24'un ekranına... View Post
Arkadaşlar merhaba. Geçenlerde ya giod luck da ya da telefonun kendi uygulamasındaki bildirim efektini değiştim ama şuan nereden değiştirdiğimi... View Post
Arkadaşlar merhabalar yeni telefon alacağım. S24 fe düşüyorum. Kullanan varmı memnunmusunuz herhangi bir sıkıntısı var mı? Oyun oynayan biri değilim... View Post
Son gelen büyük güncelleme öncesinde standart samsung klavyede bulunan sesli konuşma özelliği artık klavyede yok. Ayarlar üzerinden neyi yaptıysam... View Post
Samsung shopta ikili hızlı şarj aleti 999 tl te arkadaşlar HOSGELDIN5 kodu ile 949 tlye düşüyor . İhtiyacı olan arkadaşların haberi olsun . View Post
Arkadaşlar s22 ultra kullanıyorum da burada pil sağlığını nasıl öğrenebiliriz veya bir imkan var mı Bilen arkadaşlar soruma cevap verebilirse çok... View Post
Telefonu alalı 20 gün oldu geldiği günden beri aynı. Araştırdığımda ilk 2 hafta normaldir dedi fakat hala düzelmedi. 20 dk boyunca sosyal medyada... View Post
Arkadaşlar telefonum S21 fe bugün nedense hızlı şarj olmadı sadece normal şarj oluyor ve, hızlı şarj olduğu zaman şarjı arada bir kesiyor kendi... View Post
User | Likes Count |
---|---|
977 | |
522 | |
480 | |
404 | |
336 |