S24FE sipariş ettim bugün öğrenci indirim kampanyasını kullandım 28.049 tl ye aldım ama siparişlerim kısmında siparişiniz bulunmuyor yazıyor işte... View Post
Merhaba forumun değerli üyeleri. Mobil teknoloji dünyası sürekli bir evrim geçiriyor ve her yıl yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sürülüyor.... View Post
S 24 ultra Ekim ayı güvenlik güncellemesi gelmiştir View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Samsung notes yazarken kasıyor gibi geliyor hızlı yazmakla alakası falan olabilir View Post
Cihaz bağlı secenegine dokunuyorum geçiş yapmıyor bilgisayarda gözükmüyor telefonda bi sıkıntı var yardımcı olurmusunuz? View Post
Samsung, One UI 7 ile birlikte, sevilen Windows DeX uygulamasını kaldırma kararı aldı. DeX yerine başka bir uygulamayı kullanılacak. Samsung,... View Post
Herkeste aşağıda yapay zeka işareti çıkıp çizim yapabiliyorken bende çıkmıyor. Bir ayar mı açmam gerekiyor yardımcı olabilecek var mı ? View Post
Bugün AVM'de Z Flip incelerken Google Haritalar'dan rotasyon başlattım ve ekranı katladım küçülttüm. Ekranı katlıyken açtığımda aramalarda sol... View Post
İyi akşamlar View Post
Nfc ayarlarında temassız ödemeler kısmı var oraya yemek sepeti pos uygulamasını eklemek istiyorum ancak hiç bi şekilde yapamadım bunun yüzünden... View Post
Ben: 6000 mAh pil 16 gb ram 320 mp kamera 8K 60 fps video çekme Snapdragon 8 elite 65 W şarj desteği View Post
S24 ULTRA KILIF View Post
Telefonunuzun sesini burdan arttırabilirsiniz bende tiktokda gördüm normalde 85 db de 100 kadar artabiliyo View Post
User | Likes Count |
---|---|
622 | |
435 | |
416 | |
386 |