merhabalar herkese s25 ultra kullanıyorum parmak izi sensörü ekranda bildiğiniz üzere ekran koruyucu cam taktığımda hassasiyet çok kötüleşiyor... View Post
merhabalar herkese s25 ultra kullanıyorum parmak izi sensörü ekranda bildiğiniz üzere ekran koruyucu cam taktığımda hassasiyet çok kötüleşiyor... View Post
Hala var uygulamalar dan sildim ayarlardan View Post
120hz Pil tasarrufu kapalı Bluetooth hep açık (saat hep bağlı, BTkulaklık 3 saat civarı) Adaptif Parlaklık aktif Konum kapalı View Post
şu tarz bir akıcılık lazım akıcılığı geçtim daha kilit ekranından ana ekrana geçerken animasyonlar çok kötü (one ui) View Post
Topluluk dediğin böyle olmaz View Post
Amacınız nedir? View Post
Görünen köy kılavuz istemez. Samsung hala telefonlarına 4000 mah batarya koymaya devam etsin. S.26 seriside pil performansı olarak çöp bir seri olacak... View Post
TAM BIR YASINDA BENIM OGLUM Hiç bir yerinde çizik yok iyi baktım umarım bir 2 sene daha gider ama baya ağır kullandım View Post
Telefonla arabada video çekmek istiyorum ama çok genlik ve karanlık. Iphone da daha net ve aydınlık ki ıphone 13. Yanlış ayarda mı çekiyorum? 60fps ve... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1807 | |
| 1572 | |
| 506 | |
| 406 | |
| 394 |