S24 ultra kullanmaktayım. 12 mp kamera ile çekim yapınca sorun yok ama 50 mp ve 200 mp fotoğraf çekimlerinde yapay zeka devreye giriyor ve... View Post
S24 ultra kullanmaktayım. 12 mp kamera ile çekim yapınca sorun yok ama 50 mp ve 200 mp fotoğraf çekimlerinde yapay zeka devreye giriyor ve... View Post
Cihaz s21 ve şu anda arayüz böyle ne ara değişti bilmiyorum he bu arada Routines+ a güncelleme gelmiştir View Post
Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post
S24FE sipariş ettim bugün öğrenci indirim kampanyasını kullandım 28.049 tl ye aldım ama siparişlerim kısmında siparişiniz bulunmuyor yazıyor işte... View Post
Merhaba forumun değerli üyeleri. Mobil teknoloji dünyası sürekli bir evrim geçiriyor ve her yıl yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sürülüyor.... View Post
S 24 ultra Ekim ayı güvenlik güncellemesi gelmiştir View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
BENİMDE DEDİĞİM GİBİ YENİ BİR SÜRÜM SUNUCUYA YÜKLENDİ MUHTEMELEN ŞUBAT SONU GİBİ ÇIKACAK TR YE NE ZAMAN GELİR ARTIK ONU BİLEMİYORUZ View Post
he View Post
One UI 7 öncesi son güvenlik guncellemesini THL CSC almış bulunmakta hadi hayırlısı testte olan büyük ihtimalle kararlı sürüm tahminimce erken geliyor... View Post
ne kadar doğru bilgi gösteriyor bilmiyorum ama McDodo 100watt göstergeli kablosundan aldım taktigimda 43watta kadar çıkıyor sonra 35de sabit kalıyor... View Post
Galaxy S23: Yeni One UI 7 sürümü sunucuya yüklendi. DYA2 DYA4 Yapı Sürümü: S911BXXU7DYA4/ S911BOXM7DYA4/ S911BXXU7DYA4 View Post
Merhaba, S23 Ultra'da bildirim sesimi bir şarkıdan aldığım kesit yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Yapılamıyor mu ya da? View Post
Merhabalar; S23 telefonum var alarm çalınca ses acma yada kısma taşlarından birine basinca alarm kapaniyor bu durum bende alışkanlık olmuş uykuda... View Post
Kamerayı açınca ara sıra 1x de odak sorunu yaşıyor. İstediğim noktaya odak yapmıyor. Video moduna geçip kameraya geçince düzeliyor. Son güvenlik... View Post
Kilit ekranındayken ekran sürekli gidip geliyor kararıyor ve tekrar açılıyor daha önce bu durumu yaşayan var mı View Post
User | Likes Count |
---|---|
2139 | |
1723 | |
737 | |
440 | |
382 |