Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
S24 one ui 7 yükledikten sonra ana ekranda Bluetooth bağlı olduğundan simgesi görünmüyor. Alt menülerde de görünmüyor. Sadece üst barı çektiğimiz... View Post
Yenilenmiş cihazlar dahil 9500 tl altı en iyi telefon nedir ? Aklımda m34 var fiyatı çnceden bu seviyelerdeydi kontrol etmedim, yedek telefon olarak... View Post
S25 ultra cihazım uygulama açarken veya dolaşırken sosyal medya vs. Garip garip donmalar yaşıyorum bu 5 saniyeye kadar uzayabiliyor. Başına gelen oldu... View Post
Telefonun kamerasına su geldi fotoğraf çektim **bleep** edilecek bir şey yok gibi göremedim bir şey sıkıntı çıkar mı? View Post
Neden one ui 7 güncellemesi ile çoğu kişi Hard reset atacak ne ise yarıyor View Post
One ui 7.0 güncellememe rağmen 6.1 in simgeleri var telefonda çözemedim View Post
Nasıl yapıldığını hakkında bilgi burada yer alıyor. İlk önce galax store'dan uygulamayı güncelleyin sonra. Talimatları... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Merhabalar samsung klavye kullanıyorum. Bu klavyeyi kullanırken sesle yazma özelliğini kullanmam için gerekli tuş ekrana nasıl gelir? bilen bi arkadaş... View Post
One UI 7 sonrası Instagram'a hiçbir şekilde girememeye başladı. İnanın her yolu denedim, inat ettim, format bile attım; akla gelebilecek her şeyi... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1636 | |
1165 | |
1082 | |
1069 | |
1040 |
User | Count |
---|---|
58 | |
33 | |
32 | |