Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Beyler görünüm açtım kapanmıyor Nasıl kapatacağım yardım edin eski haline getirmek istiyorum View Post
Saygıdeğer katılımcılar ve ilgililer. Android 16 ile Samsung s25 plus telefonlara iyi bir Kamera Güncellemesi gelirmi acaba. Yama güncelleme ile bir... View Post
GÜNEŞLİ YAZ SICAĞINDA KAC DERECEDE TELEFON UYARI VERIR KAC DERECEDE CİHAZ KAPANIR ? DEĞERLERİ BİLENLER YAZABILIR MI ? View Post
S22 mhl desteği var mı acaba amacım telefondaki fotoğrafları dönüştürücüyle aktarmak ve fotoğraf makinesinden de telefona fotoğraf aktarmak View Post
Bilgilendirirseniz one ui 8 watch hemen dağitilacak mi watch 6 44 mm kullaniyom View Post
Herşeyde en çok hangisi iyi View Post
S21 fe 5g videoya yada arka kameradan ön kameraya geçerken çok yavaş geçiyor? View Post
S23 ultra telefonumda 25 Watt şarj aletiyle ve 45Watt (Anker marka) şarj aletiyle de aynı dolma süresi veriyor ikisi de sıfırdan taktığımda 1 saat 14... View Post
İki tane kılıf arasında kaldım. Siyah ve koyu yeşil olan. Sizce hangisi daha iyi duruyor? Ikinci fotodaki yeşil ayrı bir renk ona bakmayın. View Post
S24 Ultramı UI 7 sonrası batarya sorunu düzeltmek için fabrika ayarlarına döndürdüm. Telefon inanılmaz akıcı ve hızlı çalışıyor. Fakat kaş yaparken... View Post
User | Likes Count |
---|---|
607 | |
513 | |
442 | |
433 | |
395 |
User | Count |
---|---|
32 | |
26 | |
25 | |