cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy S

Telefonu alalı 3 ay oldu hep şarjı %1 olduğunda takıyorum %100 yapıyorum sıkıntı olur mu  View Post

S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post

Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post

Öncelikle Herkese iyi günler. Iphone kullanmışlara sorularım var. S25 serisi kullandım ve beni gayet memnun etti. Ancak test cihazı olduğu için benim... View Post

Selâmün Aleyküm Arkadaşlar.Telefonumun şarjı çok azalmıştı.Şarja takamadım.Kapandı.Telefonum herhangi bir zarar görürmü? View Post

S23U Serisinin Duvar Kağıdını Kullanmak İstiyorum Ama Duvar Kağıtları Seçeneklerinde S       adece Bunlar Çıkıyor Nasıl Geri Getirebilirim View Post

Reels izlerken izlediğim reelsin yarısı siyah oluyor yorumları açınca düzeliyor yazılım hatasımı yoksa instagramla ilgili bişimi önceden olmuyordu View Post

S24 fe cebimde kendiliğinden tuş kilidi sayı sayıyor yanlışlıkla dokunma aktif neden kaynaklı olabilir acaba  View Post

Theme Park son güncellemeyle şeffaf ikonları kullanmaya başladım ancak klasör arkaplanı opak siyah hale geldi. Normalde klasör rengi seçebildiğim... View Post