Telefonu alalı 3 ay oldu hep şarjı %1 olduğunda takıyorum %100 yapıyorum sıkıntı olur mu View Post
Telefonu alalı 3 ay oldu hep şarjı %1 olduğunda takıyorum %100 yapıyorum sıkıntı olur mu View Post
Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Öncelikle Herkese iyi günler. Iphone kullanmışlara sorularım var. S25 serisi kullandım ve beni gayet memnun etti. Ancak test cihazı olduğu için benim... View Post
Selâmün Aleyküm Arkadaşlar.Telefonumun şarjı çok azalmıştı.Şarja takamadım.Kapandı.Telefonum herhangi bir zarar görürmü? View Post
S23U Serisinin Duvar Kağıdını Kullanmak İstiyorum Ama Duvar Kağıtları Seçeneklerinde S adece Bunlar Çıkıyor Nasıl Geri Getirebilirim View Post
Reels izlerken izlediğim reelsin yarısı siyah oluyor yorumları açınca düzeliyor yazılım hatasımı yoksa instagramla ilgili bişimi önceden olmuyordu View Post
Samsung Free uygulaması güncellendi ve Samsung News oldu ama özel DNS kullanınca sayfa yüklenmiyor. View Post
S24 fe cebimde kendiliğinden tuş kilidi sayı sayıyor yanlışlıkla dokunma aktif neden kaynaklı olabilir acaba View Post
Güvenlik güncellemesi gelmiş View Post
Herkese merhabalar telefonuma uı 7 güncellemesi geldi ama yapmak istemiyorum forumlarda sosyal medyada gördügüme göre telefonu baya ısındırıyomuş... View Post
Theme Park son güncellemeyle şeffaf ikonları kullanmaya başladım ancak klasör arkaplanı opak siyah hale geldi. Normalde klasör rengi seçebildiğim... View Post
User | Count |
---|---|
13 | |
12 | |
11 | |
11 | |
10 |