Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Merhaba 3 ay sonra 2025'e gireceğiz ve ben telefonumu yeniliceğim. Şu an ikinci el bakıyorum ve 8000TL'ye yurt içi temiz A34 buldum ama S20 FE... View Post
Merhaba arkadaşlar s23ultra cihazima server kayit yaptirdim. Yapmadan once butun her şeyin yedeklerini aldim. Whatsapp da yedekli ama yedekleri geri... View Post
S24 ultra 6.1 AI sürümden bir öncekine düşürmek istiyorum. Nasıl yapabilirim? View Post
Yeni güncellemeyi geçrn hafta yaptım normalde vodafone ve turkcell ful çeken evimde şuan 2diş çekmiyor telefon başka telefonlarda çekiyor her... View Post
Ne kadar özellik varsa açtım hepsini pil tüketen,ısıtan herşeyi açtım View Post
Sizinkileride beklerim View Post
Benim telefon hala 6.1.1 güncellemesi almadı. Pcden csc kodunu Türkiye seçtim hem daha önceden olmayan 4.5g geldi. Güncelleme de gelir mi acaba... View Post
Esenlikler dilerim. S23 telefonumda Wi-Fi'ye bağlı olmama ve otomatik güncellemeleri açık tutmama rağmen sürekli benim kontrol edip güncellemem... View Post
Bu konuyla ilgili türkçe kaynak yok arızayı tespit edende yok ben kendi kullandığım s23 te ilk günden buyana mevcuttu ama son günlerde evrak fotoğrafı... View Post
Merhaba hangisi 15 wat yada 25 wat veya kaç wat neresinde yaziyor View Post
User | Likes Count |
---|---|
741 | |
537 | |
423 | |
376 | |
367 |