Yani senelerce iphone kullanıp samsunga geçiyorum ve alalı 2 ay olmasına rağmen kılıflı kullandığım cihazımın düşermememe rağmen arka camının... View Post
Yani senelerce iphone kullanıp samsunga geçiyorum ve alalı 2 ay olmasına rağmen kılıflı kullandığım cihazımın düşermememe rağmen arka camının... View Post
Teste mi denk geldim yine anlamadım ama değerler harika... View Post
Garantisi devam eder telefonun şarjı çok az gidiyor diye yeni batarya taktırabilir miyim? Garanti kapsamında mı bu View Post
Evet arkadaşlar, her zaman kullandığım Samsung setimi bu sene de yenileyip güncelledim. Ayrıca One UI 7 baya iyi olmuş, özellikle sağ... View Post
Yaa bu durum çubuğunda Bluetooth yok wolte yok. Wowifi yok. Nerden gelecek bunlar. View Post
Ben yanlışmı görüyorum yoksa uykum geldiği icinmi View Post
Selam Aleyküm Kingler Galaxy watch 7 44 mm Akıllı Saatimin Ekran Koruyucusu Kırıldı Bildiğiniz Kaliteli Ve Bütçe Dostu Ekran Koruyucu Cam VARMIDIR View Post
Samsung galaxy s24 fe için magsafe şarj cihazı önerir misiniz kablosuz şarj ile magsafe aynı mı View Post
Samsung galaxy s24 fe hangi kablosuz şarj cihazını önerirsiniz marka olarak 10000 milliamper View Post
kaç gündür bekliyorum gelmedi daha View Post
# güncelleme View Post
User | Likes Count |
---|---|
1438 | |
1272 | |
1263 | |
1040 | |
1038 |
User | Count |
---|---|
43 | |