Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
selamün aleyküm cihaz çok ısınıyor fabrika ayarlarına geri dönüş yapsam bir faydası olur mu dostlar View Post
Bu kılıfı almayı düşünüyorum sizce nasıl kullananlar bi hatası varmı View Post
Merhabalar s24 ultranın 1. İmei doldu ikinciye geçemiyorum sim yeri değiştiğim halde imei değişmiyor 2. Simi takıyorum yine Vodafone benimkiyle aynı o... View Post
S24fe ve s21fe için güncellemeyi iple çekiyoruz ama gerçekten bu güncellemeyi yaptığımıza değecek mi? View Post
daha yeni müşteri hizmetleriyle konuştum. Benim tahminime göre kesin bir cevapları yok gibi gözüküyor guncelmiyiz.com a yönlendiriyorlar. şuan geri... View Post
Merhaba Ben WhatsApp a girerken ya da herhangi bir biyometrik girişi kullandığım zaman açıldığı Zaman İlk olarak parmak izi istiyor bunu ilk olarak... View Post
Cihaz yine aşırı ısınmaya başladı ve ciddi oranda performans düşüşleri var. One UI 7'nin asla stabil olduğunu düşünmüyorum. Animasyonlar da ara... View Post
An itibariyle one ui 7 testleri bitti mayıs patch i ile gelecektir bu hafta yada haftaya hayırlı olsun View Post
Herkese merhaba. Telefonun ultra geniş kamerası içinde biri normal açıdan görünen diğeri ise daha küçük ancak bazı açılardan görünen toplam iki tane... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1642 | |
1357 | |
1234 | |
921 | |
811 |
User | Count |
---|---|
52 | |
44 | |
42 | |