Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
This video is currently being processed. Please try again in a few minutes. View Post
Arkadaşlar nasil kapatırız mesela bisey konuşuyoruz kendi kendine açılıp konuştuğumuzu aratıyor hey Google dedimizdeki gibi View Post
Arkadaşlar hani biz Samsung camiası olarak ekran sürelerimizden memnun değiliz ya az önce bir sürü batarya test videoları izledim iPhone 17 bile en... View Post
s24 fe sıfır aldım pil çabuk gidiyor herşeyden kıstım ama yine aynı View Post
Sarj hizli bitmeye basladi. Donma ve kasmalar var son guncellemeden sonra telefonuma bir seyler oldu. Sarj yuzde 30 un altina dusunce pat diye... View Post
Hyundai bir araç sahibiyim. Ve andoroid auto son güncellemeye kadar sorunsuz çalışıyordu. Dünden 10 Kasım 2025 itibariyle ne olduysa kullanamıyorum.... View Post
Yeni güncellemeden sonra samsung music kısmı bu şekilde kaldı. Müzikleri değiştirmek için uygulama içine girmem gerekiyor View Post
S24 Ultram var , pil ömrüne % olarak ya da döngü olarak nasıl bakılıyor . Bazı yerlerde telefonun uygulamasından pil döngüsüne bakanları gördüm lakin... View Post
Yine yaptığım hepsinden sıkıldım 😅 View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1541 | |
| 1397 | |
| 918 | |
| 585 | |
| 572 |
| User | Count |
|---|---|
| 22 | |
| 12 | |