cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy S

S23 FE ye ocak güncellemesi ne zaman gelecek şubata gireceğiz zaten View Post

S24 ultra kullanmaktayım. 12 mp kamera ile çekim yapınca sorun yok ama 50 mp ve 200 mp fotoğraf çekimlerinde yapay zeka devreye giriyor ve... View Post

Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post

Çok inanmıştım ama aşağı kaydırınca suratım düştü. Bu hissi siz de yaşayın istedim tek başıma üzülmek istemiyorum. View Post

Merhabalar s23 mü şarja taktığımda şarj aletinin tek bir tarafı var oradan şarj alıyor onun dışında almıyor kimi zamanda şarj almıyor neden boyle... View Post

S24 Ultra cihazımda sadece video modunda telefonu sol üst köşeye doğru çevirdiğimde OIS titriyor ve görüntüyü sesli ve görsel olarak bozuyor. Bu... View Post

Merhaba arkadaşlar, Iphone 15 ve s24 ultra fotoğraf çekimlerini karşılaştırdığım zaman samsungun renkleri daha cansız duruyor genel olarak video... View Post

Telefonum çok kirlenmişti bende temizlemek için suya tuttum, üstünden 4-5 saat geçti şarj soketine doğru fanda tuttum ama böyle kaldı düzelmiyor.... View Post