Eski model samsunglarda quick panelde veri tasarrufu butonu var ama şuanki telefonumda yok veri tasarrufu açmak için mobil veri ayarlarına girmem... View Post
Eski model samsunglarda quick panelde veri tasarrufu butonu var ama şuanki telefonumda yok veri tasarrufu açmak için mobil veri ayarlarına girmem... View Post
S21fe cıhazım oyundayken bı an takılıp cızırtı sesı gelip sonra oyundan attı neden ılk defa boyle oluyo redmı 12 cihazında sıcakta dahı inanamam... View Post
İyi akşamlar Members Ailesi😊 Gönderim hoşuna gittiyse beğenmeyi unutma❤️ One Ui 8.5 ile S26 Serisine Yeni Aİ özellikleri eklendi. Bunlara... View Post
Arkadaşlar Galaxy S25 FE iyi mi? View Post
Yanlışlıkla sim iğnesi o deliğe soktum tam girdi ve ses geldi 😔 sim kartımı çıkarmak istedim View Post
Şuanki buds 2 ses az gelmeye başladı View Post
Cihaz ikinci el aldim pil sağlığı yoktu kac aylık cihaz aceba ben 20 gündür almışım cihazı 166 kere şarj etmiş View Post
1.Tık tok pıl kısıtla secenegınde yarım saate yuzde 8 yemıs2.tık tok derin uyku ve pıl kısıtla seçeneği aktif yarım saate yuzde 5 falan yemıs3.tık tok... View Post
S25FE de güvenlik klasör kilot sorunu yaşıyorum, kilitle çık seçeneğini kullanmadan klasör kesinlikle kilitlenmiyor neden olabilir bilgisi olan varsa... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 423 | |
| 402 | |
| 360 | |
| 347 | |
| 295 |