Teknoloji dünyasında heyecan yaratan bir gelişme yaşandı. Qualcomm CEO’su Cristiano Amon, yeni nesil işlemcileri için Samsung Qualcomm 2nm çip üretimi... View Post
Teknoloji dünyasında heyecan yaratan bir gelişme yaşandı. Qualcomm CEO’su Cristiano Amon, yeni nesil işlemcileri için Samsung Qualcomm 2nm çip üretimi... View Post
Artık her veri silme samsung olmuş onlarda yapamıyor zaten kendin yapman iyiydi temiz oluyordu View Post
Herkese merhaba sürekli bu uyarıyı almaya başladım sizce sebebi nedir View Post
Merhabalar yaklaşık 5-6 aydır s23 ultra kullanıyorum. Cihazın ikinci sahibiyim, benden önceki sahibi 1 yıl kullanmış. Cihaz server kayıtlı, sıfırlama... View Post
Arkadaşlar sizden yardım istiyorum neredeyse 4-5 gündür bir türlü çözemedim fotoğrafta göreceğiniz gibi uygulama hatırlatıcılarım ve 2 pil... View Post
Arkadaslar s25 fe kullaniyorum bluetoth kulaklik almak istiyorum buds 3 pro bazi arkadaslar kronik sorunlar buds 3 pro alinmaz mi yani kronik sorunu... View Post
Ankara BDH bilişim ilk göndermiş olduğum kulaklığı sıfır değişdik diye bana geri gönderdiler gönderdikleri kulaklıkda sağ kulaklık sarj almadığını... View Post
Galaxy s25 fe telefon aldım. Bildirimler geliyo ses olarak ama kilit ekranını uyandırmıyor. Ben gelen bildirim için ekranı açmak zorunda kalıyorum.... View Post
Cihazın kalbinde bölgeye göre Snapdragon 8 Elite Gen 5 veya Samsung'un kendi üretimi olan 2nm mimarili Exynos 2600 işlemcisi yer alırken,... View Post
Millet 200-250 döngü arasonda pil sağlığını düşürmüş ben 355 yaptım hala 100 siz napiyorsunuz aga View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1739 | |
| 1340 | |
| 649 | |
| 635 | |
| 382 |
| User | Count |
|---|---|
| 17 | |
| 11 | |
| 10 | |