Benzzzz
Beginner Level 4
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhabalar yaklaşık 5-6 aydır s23 ultra kullanıyorum. Cihazın ikinci sahibiyim, benden önceki sahibi 1 yıl kullanmış. Cihaz server kayıtlı, sıfırlama ve güncelleme yapabiliyor ve samsung pass, health gibi samsung uygulamalarını kullanabiliyorum. Ancak güvenli klasör uygulamasında yetkisiz yazılım hatası veriyor. Cihazı dün download mode'a alıp knox-warranty değerine baktım. Hala 0x0 yazıyor. Bayağı araştırdım ama elle tutulur yardımcı olan herhangi bir bilgi bulamadım. Bilen birisi yardımcı olabilir mi?
4 Comments
__ALPHA__
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-07-2026 01:53 PM in
Galaxy S
Anladığım kadarıyla cihaz YD ve güncelleme alabiliyor.
Bende a73 vardi tr cihazi bir seyler yaptim ve knox sayacı tetiklendi ve samsung un hiçbir uygulamasına giremedim ama sende sadece guvenli klasörde olması değişik bir durum ama emin olabilirsin kesinlikle cihazının kimyasalı ile oynanmış yani odin ile bazı yazılımlar yüklenmeye çalışılırken cihazına yanlış veya kodlama hatası olan bir yazilim yüklenmiş ve yari şekilde knox tetiklenmiş olabilir.
Çözüm bulamayabilirsin
Bende a73 vardi tr cihazi bir seyler yaptim ve knox sayacı tetiklendi ve samsung un hiçbir uygulamasına giremedim ama sende sadece guvenli klasörde olması değişik bir durum ama emin olabilirsin kesinlikle cihazının kimyasalı ile oynanmış yani odin ile bazı yazılımlar yüklenmeye çalışılırken cihazına yanlış veya kodlama hatası olan bir yazilim yüklenmiş ve yari şekilde knox tetiklenmiş olabilir.
Çözüm bulamayabilirsin
Benzzzz
Beginner Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-07-2026 03:00 PM in
Galaxy S
Hatanın tek bir uygulamada oluyor olması saçma. Ama ihtiyacım var
__ALPHA__
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-07-2026 03:42 PM in
Galaxy S
İstesen applock kullan ve isteğin uygulamaya şifre koy.
Ama uygulama klonlama için 3.parti uygulamalara güvenilmez
Ama uygulama klonlama için 3.parti uygulamalara güvenilmez
smels
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-07-2026 03:22 PM in
Galaxy S
Daha önce hiç görmediğim duymadığım bir sorun. Geminin dedikleri bunlar belki sorununu çözer