Geçtiğimiz gunlerde açtığım postlardan belirttiğim sorun benden kaynaklıydı. Cihazım tuzlu su kaçtı şarj soketine . Servise kendim götürdüm ve kırık... View Post
Geçtiğimiz gunlerde açtığım postlardan belirttiğim sorun benden kaynaklıydı. Cihazım tuzlu su kaçtı şarj soketine . Servise kendim götürdüm ve kırık... View Post
Telefonumu alalı daha 1 ay olmadı ancak az önce ultra ağır çekim modunu defalarca kez denememe rağmen kaydediliyor kısmında dakikalarca bekliyor.... View Post
Nasıl gidiyor sizce 1 yıllık cihaz 60hz yoğun kullanım yok adaptif parlaklık açık iyi değil bence View Post
İlk sıradaki 3 uygulamayı kullanan var mı silmeyi düşünüyorum yer açılsın View Post
Cihazını aldığımdan beri pili hızlı tükenmekte bundan önceki telefonum Glaxy A12'idi pili çok çok iyi gidiyordu GlaxyA04s cihazımın donanımsal... View Post
S20 64 mp olan kamera neden bu kadar kotü çekiyor. Gundur pastel boya gibi cekiyor. Geceyi hic soylemiyorum bile. Herkeste aynı mı ?Ustteki 64mp ile... View Post
Selamlar telefonunuz akıllı saate Bluetooth açık bağlı şekilde diyelim Bluetooth telefonunuzdan ne kadar şarj yiyor View Post
Arkadaşlar konu dışı ama belki yardımcı olabilecek vardır. Çift hat kullanıyorum, hem whatsapp hemde whatsapp business var. Whatsapp businessta... View Post
İçerik: **bleep** Exynos (technopat kullanıcısı) /Düzenleme: sepyadam S21 FE ve S22, Samsung'un kompakt amiral gemisi sınıfındaki iki... View Post
Yazı: Metin Akpınar Temsili Görsel Samsung’un Galaxy S24 serisine halen birkaç ay daha olsa da telefonların çoğu özelliği şekillenmiş... View Post