cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy S

Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post

Pusulayı ana ekrana koyamıyor muyuz?? Sadece edge panalde mi gözüküyor       View Post

Merhaba, uygulamaya bildirim izni verdiğim halde ayarlarda bildirim izni verilen uygulamalarda görünmüyor. Uygulamalarda sağ üstte 3 noktaya dokunup... View Post

Herkese selam One uı Beta programına katılmak için bölgeyi değiştirirsek betaya katılım sağlayabilirmiyiz? View Post

Telefonum 3. Yılını doldurmak üzere ve artık pil iyice berbatlaşmaya başladı. 60hz bile olsa %100 dolum ile ortalama 4:30 saat ekran süresi alıyorum.... View Post

S23 ultrada 6.1.1 güncellemesinden sonra yaşanan sorun giderilmedi mi ya? Hala güncelleme gelmedi bana. Güncelleme gelen var mı bo sorun ile alakalı?  View Post

Kapalı ekranda not işareti var nedir ne işe yarar neden orada öyle bi işaret var bilen var mı View Post

S23 256 GB telefonumu yaklaşık 1 ay önce aldım bataryası açıkçası pek hoşuma gitmedi nette 7 saat açık ekran süresi alıyorlar benim telefonumda mi... View Post