Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
120 ve dolby atmos 4 saat açık ekran süresi alabildim bana anormal geliyor View Post
Kendi kendine kapanıyor telefon, hem şarjda iken, hemde rutin normal kullanırken View Post
S24 Ultra için One UI 7 sonrası batarya sorununu çözmek için wipe cache i sıfırlayanları gördüm. Dün gece 12 suları ben de yaptım. Henüz tam bir... View Post
Klavyem bu şekilde, emojiler yok. Emojileri kullanmak için ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olabilir misiniz? View Post
LGS den çıkmış kardeşlerimede geçmiş olsun diyorum View Post
Arkadaşım önceden bana böyle bir fotoğraf atmıştı. nasıl becerdi ya.. DUOS'a nasıl ONE UI 7 kurmayı becerdi😭😭 View Post
Merhabalar. Mart ayında İnternetten almış olduğum Türkiye kayıtlı telefonumda, Sim ile Imei karışması yaşıyorum. Kullanımda herhangi bir sorun... View Post
Havaların ısınmasıyla birlikte telefonum iki insta wp dolanması sonrası resmen üst tarafından yanıyor bu kadar yeni ve güçlü bir cihazın böyle... View Post
Goodluck uygulamalarından yaptığınız ve faydalı bulduğunuz özellikler neler? View Post
Bakın üstteki düzenleme modundaki blur ve aşağıdaki ana ekrandaki blur, üstteki gibi gözükmüyor öyle olması gerekmiyor mu yoksa bug... View Post
User | Likes Count |
---|---|
844 | |
657 | |
559 | |
493 | |
483 |
User | Count |
---|---|
57 | |
54 | |
28 | |