Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Ben ne kadar denediysem de yapamadım. View Post
S25+ Samsung dex harici ekrana type-c HDMI kablo ile bağlama rağmen fare de gecikme oluyor.Bu da ded deneyimini oldukça düşürüyor çözümü yok mu View Post
Selamlar. S23 cihazına mart ayında beta çıktığında One uı 7 beta yüklemiştim ve sonrasında beta 2ye yükseltmiştim. O zamanlar kamera sorunları yoktu.... View Post
Pil koruması maximumda açık ve %90'a ayarlı (faydası oluyor mu bilmiyorum). Konum ve senkronizasyon açık, güç tasarrufu hiç açılmadı, nfc kapalı.... View Post
S25 ultra View Post
İyi günler arkadaşlar. Artık eskisi kadar ç.ok girmiyorum ama yine arada bir bakıyorum. Ama ne zaman gelsem hala ve hala uı 7 ne zaman gelecek... View Post
S21 5G Kamera aşırı derecede berbat çekim yapıyor 8K UHD f.a.r.k etmez 6daki gibi değil asla hemen düzeltilmesi lazım. Ayrıca kilit ekranı açılırken... View Post
1 dk önce devices tycoon(oyununda) Beta 2 yi s serisine verdim Geriye a ve z serisi kaldi A: 14.00 Z: 19.09 View Post
S24 FE için son gelişmeler nedir? Gelir mi bugün güncelleme? View Post
User | Likes Count |
---|---|
1642 | |
1357 | |
1234 | |
921 | |
811 |
User | Count |
---|---|
52 | |
44 | |