Aykut hocam sağ olsun, ben de One UI 6ya geçtim sonunda. Sorular vesaire varsa yazarsanız memnun olurum, kendim de test etmiş olurum. (ilk izlenim,... View Post
Aykut hocam sağ olsun, ben de One UI 6ya geçtim sonunda. Sorular vesaire varsa yazarsanız memnun olurum, kendim de test etmiş olurum. (ilk izlenim,... View Post
Son zamanlarda telefonda böyle bir sorun yaşıyorum durduk yere sessiz moddan ses moduna geçiyor olmadık yerde falan çalıyor nasıl düzelir View Post
Arkadaşlar oynadığınız favori mobil oyununuz ne dir ? × Call of duty View Post
S22 cihazım ekran süresi 5.5 saate yakın gitmekte bu süre sizce normal mi normal süre ne kadar olmalı bilen birisi yardımcı olursa sevinirim. Cihaz 1... View Post
Cihazda 3x optical zoom var diye biliyorum fakat 2.9x den sonra 3x de lens değişiyor ve görüntü bozuluyor 2.9x de iken normal fakat 3x e gelince... View Post
Selamlar Members Ailesi Sizi baya özlemişim. Uzun zamandır Members'a giremedim. Ama şimdi sizlerleyim. Bugün ajanlarımdan son dakika bilgisi... View Post
En son güncellemeden sonra kullandığım s23 ultra nın sesi daha az çıkmaya başladı gibi . Alalı çok olmadı ama yeni güncellemeye kadar sesi gümbür... View Post
Merhaba, bu cihaza güç aygıtı bağlamam gerekiyor mu telefonun şarjını içiyor resmen. Şarj aleti takmam gerekiyorsa 25w sorun olur mu? Yoksa kendi 25w... View Post
Merhaba, Smart View Wallet Case'i ilk kullanmaya başladığımda hiçbir sorun yoktu ama sonradan kılıfın kapağını kapattığımda Smart View özelliği... View Post
Az önce Senegal ve Irak ülkeleri kararlı one ui 6 işletim sistemlerini aldı. Türkiye hâlâ bekliyor View Post
User | Likes Count |
---|---|
416 | |
395 | |
219 | |
173 | |
173 |
User | Count |
---|---|
41 | |
38 | |
38 | |