Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Merhaba. Galaxy S23 telefonumda 5G şu anda kapalı durumda. Açıp kullansam faydasını görür müyüm? Türkiye'de 5G altyapısı var mı? İstanbul içinde... View Post
Samsung, Galaxy S25 serisi modelleri Ocak 2025'te duyuracak. Üç modelden oluşacak serinin işlemcileri şimdiden netleşti... View Post
Bundan sonra birdaha samsung almıyacam ip 14 proya geçiyorum kafam rahat olsun en azından kasmaktan durmsyan android bi cihaz oda samsungdur sakın... View Post
Samsung pass uygulamasını yaklaşık 1 haftadır kullanamıyorum. Ekran resminde yer alan uyarıyı alıyorum View Post
U takılı olduğu zaman genelde güvenlik güncellemesine ek düzeltme ya da yenilik güncellemesi oluyor ama büyük ihtimal güvenlik + stabilite... View Post
Arkadaşlar; pil verimliliği konusunda s25 ile alakalı bir duyum veya bilgi alan var mı? S23 kullanıyorum ve git gide pili kötüye gidiyor. S22... View Post
Arkadaşlar bende note 20 ultra var ve telefonumu s22 ye takas etmeyi düşünüyorum aklımda bir soru var düz s22 de galaxy ai varmı View Post
AI teknolojisi çok başarılı ve Samsungu liderliğini güçlendirecek bir yapı oldu . Ancak Türkiye'de en çok telefon satan marka olmasına rağmen... View Post
Galaxy S23 Ultra galaxy themes de hiçbir şekilde satın alamıyorum, kartımda sorun yok, samsung accountta da sorun gozukmuyor. 4,98 tl lik satin... View Post
İlk ben başlayayım Buda benden olsun S23FE View Post
User | Likes Count |
---|---|
694 | |
553 | |
402 | |
398 | |
394 |