Elinizde varmı veya firmware çıktımı one ui 6 View Post
Elinizde varmı veya firmware çıktımı one ui 6 View Post
Arkadaşlar destekleyen telefonlar için bir paylaşımda daha yapıyorum. Goodlock modülünün içerisindeki One hand operation + özelliği kesinlikle... View Post
Bu anlatacağım işlem için Evvela telefonunuzda Geliştirici seçeneğini aktif etmeniz gerekecektir. Bunun nasıl aktif edildiği hakkında bilgi sahibi... View Post
S23 telefonuma güncelleme geldi a01s şuan bundan iyi bu kadar nasil oluyor da kasıyor yeter artık ne yapıyorsunuz View Post
S23 ULTRA güncelleme geldi ama yine hayal kırıklığı yine mağdur olduk android 14 hatalarla dolu geldi düzeltme güncellemesi bekledik güvenlik... View Post
Merhabalar,güncelleyen arkadaşlar yeni zil sesleri geldi mi? Bendeki cihaza maalesef daha gelmediği icin bakamıyorum. View Post
Nice shot modülü. Add delete button pasif 😉 Add delete button aktif😉 Ekran görüntülerinde de paylaştığım gibi, nice... View Post
5G özelliğini açıp kapatmak için ayar geldi bilginiz olsun. View Post
S22 Ultra kullanım şeklimden kaynaklı (tüm özellikler en son ayarlarda ve kısma taraftarı değilim) ana ekrandan da anlaşılacağı gibi yoğun bir şekilde... View Post
Ekran mesele youtube izliyorum donuyor İnterneti yavas, kendi yavaş ve hattin cekmemesi gibi sorunlar yasiyorum View Post
User | Likes Count |
---|---|
514 | |
510 | |
286 | |
208 | |
199 |
User | Count |
---|---|
54 | |
52 | |
51 | |