Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
İnstagramda 10 dk gezince telefon hissedilir derecede ısınıyor. Geçmişte de aynı sorun olmuştu güncellemeyle düzelmişti ama yine aynı oldu View Post
Vatan dan alınma s25 ultra telefonumda pil döngüsü yok neden acaba View Post
S25 lacivert renk telefon kullaniyorum orjinal kilif kullaniyorum ve nokta nokta boya soyuluyo ve arkada izler var isik tutunca parliyor ayrica kilif... View Post
Müthiş deil ama ortalama gibi View Post
Samsung İnternet Tarayıcısında instagrama girdiğim zaman uygulamada aç bildirimi geliyor uygulamada aç dediğim zaman beni Play store da instagram... View Post
Son güncellemeden sonra s 23 ultra telefonumda sürekli şebeke kopma problemleri ve mobil veri de güçsüzlük yaşıyorum ya da şebeke full olmasına rağmen... View Post
Herkese merhaba Galaxy S21 model telefonum var buna yükleyebileceğim custom romları veya düşürebileceğim en düşük one ui sürümünü bilen var mı View Post
Yurtdışı elma 16 ya tr s25 fe takas teklifi geldi yapayım mı sizce View Post
| Subject | Likes |
|---|---|
| 28 | |
| 23 | |
| 18 | |
| 17 | |
| 16 |
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1536 | |
| 1505 | |