Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Al müzik asistanım yok olmuş, daha dün vardı. Bende kayboldu. Teşekkür ettik Samsung, ne yaptık? Yok mu ettin bir sıfırlama ile? Veya ben... View Post
S21 fe telefonumda, haftada 2 3 kez eskiye ait 500 civarı foto ve video sanki bugün çekilmiş gibi en başa çıkıyor klonlanmış oluyor, her seferinde... View Post
Merhaba arkadaşlar ben bildirim ekranına eklenen yeni güncellemeden çok rahatsızım daha önceden tuş kilidini yan taraftan basıp veya ekrana iki kez... View Post
gördüğünüz gibi kimse yok yazıyor oysaki galeride 8k foto var View Post
Arkadaşlar biri yardımcı olsun batarya değişimi sonrası yaşam nasıl düzelecek View Post
Güncelleme gelmeyen cihaza yeni sürüm nasıl yüklerim yardım? View Post
Güncellemeden sonra 5g seçeneği geldi ama hâla cihazınız uyumsuzdur diyo View Post
Goodlock uygulamaları çok şarj tüketiyormu View Post
Arkadaşlar s23 cihazımın oıu7 ekran süresi az değil mi ? Sizde nasıl bilmiyorum ama bana az geldi. Cihaz 1 yıllık. Oyun oynamam, günde en fazla 2 saat... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1486 | |
1340 | |
1057 | |
890 | |
691 |
User | Count |
---|---|
49 | |
45 | |
38 | |