Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Bu hangi ülke arkadaşlar s23+ güncellemeyi almış View Post
S23 ultra gün ay yıl olarak ne zaman güncelleme alacak net bilgisi olan var mı View Post
Arkadaşlar, bu Google Asistan'da Gemini yerine ChatGPT'yi denemek için seçtim. Şimdi geri Gemini'ye yapamıyorum, nereden yapılıyor? View Post
Düz s24 ler one ui 7 aldımı ? View Post
S23 serisi için ilk beta da daha modern Vulkan grafikleri getirerek sistem hızını ve optimizationunu sağlayan Samsung, Beta 2 ve korede yayınladığı... View Post
Akşam Bu günden akşam oldu. Gözlerim sevinci buldu Yoklugun huzura kavuştu Cebim de parayla doluştu Yanlızlık alete vurdu Eh Bugün de akşam... View Post
S23 ultra telefonumda daha 1.5 aydır full hd görüntü kalitesinde izlerken bugün ilk defa sd görüntü kalitesinde izlemekteyim. Netflix paketim premium... View Post
Yaptığınız güncelleme 3 ay gün saydım siz çıkarana kadar böbrek taşı düşürdüm ya böyle bi rezillik yok ya telefon kasıyor ya exsynos 2400 işlemcili... View Post
Guncellemeden sonra sarz hizli gidiyor sifirlamadan kurdum sifirlasammi cihazi acaba faydasi olurmu yada bi kac gune otururmu batarya ? 24 plus View Post
Günceleme ile yapay zekâ çok çok gelişmiş, aşırı beğendim objeleri kaldırıp arka planda ki herşeyi hic belli olmayacak şekilde tamamlıyor. Kesinlikle... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1598 | |
1258 | |
1216 | |
1143 | |
1056 |
User | Count |
---|---|
56 | |
40 | |
29 | |