Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
ISOCELL Gece modunda başarılı sonuçlar veriyor View Post
One ui7 için tema yüklemeye hiç gerek yok kendisi en güzel tema olmuş zaten View Post
One ui7 den sonra gözle görülür şekilde animasyonlarda saliselik kasma oluyor. Mayıs güvenlik güncellemesi ile düzelme olur mu? View Post
Son zamanlarda Galaxy telefon kullananlarda şarjın çok hızlı bitmesiyle ilgili ciddi bir sorun var. Eğer “telefonuma yeni güncelleme geldi, şarj niye... View Post
S21fe kullanım bu şekilde kötü geldi bana siz ne düşünüyorsunuz? View Post
Yeni aldığım s 25 plus kamera hiç beklemediğin gibi çıkmadı. 8k video çekiyor ancak fotoğraf çekerken zum özelliği çok düşük. Yazık bu kadar para... View Post
gunde 3 kere sarja takiyorum pili cok kotu View Post
Aynı sorunu yaşayan var mı? Pilim adete öldü. Çözümü bulan yardımcı olabilir mi View Post
Ana kamerada çaprazdan ışık yansıması durumunda bu şekilde iz gözüküyor iki resimde de çaprazdan ışık geliyor 2.de ben flaş tuttum Normal... View Post
Sizce bu ekran süresi iyimidir ? Güncelleme sonrası ?? View Post
User | Likes Count |
---|---|
1486 | |
1340 | |
1057 | |
890 | |
691 |
User | Count |
---|---|
49 | |
45 | |