Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar benim normal kullandığım bir hesap var orada beğeni simgesi renkli değilken çok eski bir hesabımdan giriş yaptım bugün onda oluyor sizce... View Post
Bugün S23 cihazımda kilit ekranı saatimi düzenlemeye çalışırken düzenleyemediğimi, stili değiştirip yerinden oynattığımda kaybolduğunu farkettim. Aynı... View Post
Bir kaç hafta önce cihazı sattım ama hala bir uygulama yüklemek istediğim de karşıma çıkıyor bununla nasıl başa çıkabilirim? View Post
Telefonum bazen Karsi tarafa sesim gitmiyor neden yapar View Post
Sizce bu anormal mi bana mi öyle geldi tavsiyelerinizi alabilirmiyim arkadaşlar View Post
Sizlerde atabilirsiniz View Post
Telefon uyku modundayken hey google diye sesleniyorum fakat duymuyor AOD da açık bu arada. Fakat ekran tuşuna bastıktan sonra kilit ekranındayken... View Post
Peki iyi değil gibi sizce nasıl? View Post
Now brief now bar anlatacak kimse yokmu benim gibi her kes merak ediyor View Post
Arkadaşlar bazklarında gördüm Nowbar hem alt tarafta oluyor hemde hani günün özeti falan yazıyor onu nasıl yapıcaz benimki hem üste hemde o özet falan... View Post
Subject | Likes |
---|---|
29 | |
27 | |
25 | |
24 | |
21 |
User | Likes Count |
---|---|
1618 | |
1137 | |
782 | |