Selam arkadaşlar s23 ultra yere düştü ve maalesef ekran kırıldı:( servis 8470 tl eğer kasada da sorun varsa 10800 tl gibi bir rakam verdi. Cihazın... View Post
Selam arkadaşlar s23 ultra yere düştü ve maalesef ekran kırıldı:( servis 8470 tl eğer kasada da sorun varsa 10800 tl gibi bir rakam verdi. Cihazın... View Post
Selamlar, 8.5 beta nasıl yüklenir. View Post
Kahvaltıda masaya çay döküldü telefonda yan sandalyedeydi. Bir kaç damlada ön hoparlöre damladı. Ön hoparlörde su gözüküyodu sağ sol yaptırınca... View Post
samsung notes uygulanmasının pc'de de kullanmam gerekiyor ama biz pc'de şu an senkronizasyon sorunu yaşıyorum. Şu an benim gibi... View Post
Bir kişi daha FE serisi den A serisi ye geçti pil konusunda çok şikayetleri var FE serisi den kurtulup A serisi ye geçti böyle yapması iyi oldu ben... View Post
Ufs 4 ün sanal ram e katkısı, gerçek ram e göre ne derece olur. Malum bu güncellemelerle 8gb ram yetmeyecek 1 2 sene içerisinde View Post
Bundan önce 8 yıl j8 kullandım ondan daha memnundum buna bir cözüm gelmez ise tüketici hakem heyetine başvuraçağım böyle bir kandırmaca olamaz... View Post
Ho😅😂 View Post
Arada 7bin **bleep** var sizce hangisi View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1543 | |
| 576 | |
| 571 | |
| 530 | |
| 424 |
| User | Count |
|---|---|
| 21 | |