bi tane uygulamayı yükleyince pil optimizasyonunu kapatmam gerekti yani uygulama içindw öyle bir uyarı çıktı bende kapattım.geri nasıl açabilirim... View Post
bi tane uygulamayı yükleyince pil optimizasyonunu kapatmam gerekti yani uygulama içindw öyle bir uyarı çıktı bende kapattım.geri nasıl açabilirim... View Post
Bide bu garantiyi bozuyormu View Post
Arkadaşlar bugün Tab S9'a güncelleme gelmiş. Demek ki güncelmiyiz e bakmamak gerekiyor. 15 mayıs nerede 24 nisan nerede. Belki de 1 mayısta siteyi... View Post
Düne göre 1 buçuk saatlik bir iyileşme oldu. Pubg ve görüntülü WhatsApp a rağmen View Post
Hoparlör çıkışı kalıp halinde toz dolmuş nasıl temizleyebilirim? View Post
2 hat kullanıyorum birisini yeni aldığım hatta bazı telefonları aradığımda adaş emlak olarak gözüküyorum bunu nnasıl değiştirir ya da kaldırırım View Post
Sizdede aniden kendini yeniden başlattığı oluyor mu bazen günde 2 oluyor bazen 2 haftada 1 aniden kapanıp kendini yeniden başlatıyor View Post
Sizdede Google Play Sistem Güncellemesi 1 Şubat 2025 mi? View Post
S24 ultra one ui 7 sonrasında sizde de ekran kilidi geç kapanmaya başladı mı? View Post
Samsung Shop uygulamasından; Hesap-->Müşteri Hizmetleri-->İletişim bölümünden Mail atabilirsiniz, şahsen ben az önce attım. Örnek... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1601 | |
1283 | |
1280 | |
1126 | |
1047 |
User | Count |
---|---|
55 | |
44 | |
30 | |