Herkese güzel huzurlu sevgi ve sağlık dolu bir hafta diliyorum... View Post
Herkese güzel huzurlu sevgi ve sağlık dolu bir hafta diliyorum... View Post
My s pen features i can not find air action.Because of that missing function i can not use s pen as remote control for camera.Anyone can help me how... View Post
Arkadaşlar iPhone 16 düşünürsem S25 Edge 200mp piksel çok iyi net çekiyor fakat düz S25 kamera performansı ciddi sorunu var iyi çekmiyor neden?? S25... View Post
şuana kadar S24fe,s23fe,s22,a34,a55 kullandim biliyorum bunlar amiral gemisi degil ama 24fe yinede ust segment ancak ultra cihaz kullanmamis... View Post
İlk kullanımlarda hızlı şarj OLMADAN 1 saati bile bulmuyordu şarj etme süresi ama şimdi hızlı şarj ile 1 saat 15 dakikayı anca buluyor neden... View Post
Samsung Galaxy s23 marka telefonumu batarya şişmesi sorunu nedeniyle Ankara’daki BDH Bilişim Destek Hizmetleri şubesine teknik servise gönderdim.... View Post
Tam olarak 2 yıl 6 aylık kullanım, 913 döngü %87 sağlıkta. Pil sağlığına hiç takmadan kullanıyorum. Dikkat etsem de hiçbir şey değişmezdi. Ufaktan pil... View Post
Bu degerler iyimi kotumu sarz döngüsü 200 View Post
One ui 8.5 telefon apk'sını nerden bulabilirim View Post
Aylardır telefonumda kurulması icin bildirimi düşüp duruyor ben korkumdan bir türlü yukleyemiyorum. Onceki telefonum xiaomi ydi güncelleme aldıktan... View Post