Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Sizce ? (S24 fe için) View Post
Members ve youtube'da ekran süresi katılırken instagram neden şarjı içiyor View Post
Samsung böyle birşeyi başarabilir mi eğer başarırsa bile Fotograf boyutuna ne gibi etkiler olur nasıl bir görüntü kalitesi ortaya katar View Post
arkadaşlar selam, gelen aramaların arka planı cırtlak fosforlu renklerden oluşmaya başladı nedenini anlamadığım bir şekilde, ben arama yaptığımda... View Post
Ayarlamasıda kola fazla uğraştırmıyo View Post
Merhabalar yurtdışı s24 ultra yı türkiyede garantiye gönderen oldumu süreç nedir herhangi bir belge vs istemiyormuş? View Post
Arkadaşlar sol üstteki VODAFONE TR yazısını nasıl kaldırabilirim? View Post
Antutu BenchmarkGeekbench 6Normal mi Çok mu İyi?Hemen hemen 1.9M View Post
Ful mobil veri kullanımı, bluetooth kulaklık hep bağlı, güç tasarrufu modu açık ve performans profili düşük seviyeli. formans profili düşük... View Post
Çeviri özelliğini kullanamıyorum sizce sorun ne olabilir ? View Post
User | Likes Count |
---|---|
1663 | |
1372 | |
1194 | |
937 | |
827 |
User | Count |
---|---|
53 | |
44 | |