Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Merhaba arkadaşlar, Samsung Galaxy S25 Ultra kullanıcısıyım ve ekran parlaklığım son seviyede olmasına rağmen ekstra parlaklık açık olmasına rağmen... View Post
Samsung S25 Ultra telefonumdan wireless power sharing özelliği ile apple airpods pro 2 kulaklığı ikisi de kılıfsız halde olmasına rağmen şarj... View Post
Bu site kadar boş bir site görmedim Video kalitesinde Samsung geçen hiçbir marka yok Sony hariç **bleep** Fanlarıyla dolu site inanmayın hiçbirine View Post
Günümüzde Android 15 tabanlı One UI 7.0 güncellemesine devam eden Samsung, Android 16 tabanlı One UI 8 güncellemesi üzerinde çalışmalara başladı. Son... View Post
Arkadaşlar cihazım s24 ultra ocakta sıfır aldım arab emirlikşeri falan diyor sıkıntı var mı bide garantisi falan var mıdır server kayıt yapacağım... View Post
S22 için orjinal şarj aletini nerden alabilirim? Kendi sitesinde satışı yok View Post
Tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun View Post
Merhabalar, ustte bildirim gelen uygulamalarin simgelerinde sadece 3 tanesi gorunurken geri kalan bildirimler nokta olarak gozukuyor. One ui 6 da... View Post
Hard reset yaptım kamera uygulamasını sıfırladım düzelmedi yardımcı olur musunuz View Post
Niye 120 değilde 48 HZ? View Post
User | Likes Count |
---|---|
1653 | |
1369 | |
1186 | |
943 | |
831 |
User | Count |
---|---|
53 | |
42 | |