Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Arkadaşlar mayıs güncellemesini alan var mı? Amerika'da geldiği gördüm Ultra kullanıpta Tr'de alan var mı? 🙂 View Post
One ui 7 ile sizde de sketch to image özelliği ile çizimler kötüleşti mi? Eski sürümde gerçek gibi oluyordu. View Post
Neden View Post
İlk betada vulkan ile çalışan s23, one ui 7 final sürümünde neden opengl ile çalışıyor? Yeni güncelleme ile daha az pil tüketimi sağlayan vulkana geri... View Post
Tek özelliğinin ince olması dışında başka bir şey yok bu fiyata Samsung S25 Ultra var hemde 512GB View Post
Fakat neden, güncellemeden önce telefonu sıfırla ya da yedekle gibi cümleler alıyorum, bunları yapmadan güncelleyemem mi? View Post
Bu ürünü kullanan var mı satıcısına sorduğumda parmak ikizi okumada sıkıntı yaratmaz diyor bilgisi olan yazabilir mi View Post
Arkadaşlar s24Fe kullanıcı olarak İnşallah A34 A35 A53 A54 A55 İşallah yakın zamanda one ui7 güncellemisini alırsınız iyi akşamlar. View Post
Always on displayde görünen now var sürekli kayıyor bu durum normal mi? Always on displaye güncelleme geldi onuda yaptım hala aynı sürekli kayıyor View Post
KEYİFLER YERİNDE Mİ? View Post
User | Likes Count |
---|---|
1440 | |
1432 | |
1310 | |
912 | |
775 |
User | Count |
---|---|
48 | |
45 | |