Yani senelerce iphone kullanıp samsunga geçiyorum ve alalı 2 ay olmasına rağmen kılıflı kullandığım cihazımın düşermememe rağmen arka camının... View Post
Yani senelerce iphone kullanıp samsunga geçiyorum ve alalı 2 ay olmasına rağmen kılıflı kullandığım cihazımın düşermememe rağmen arka camının... View Post
Anlasam yüklenecem de denesem mi diyorum View Post
Ben artık sabredemiyorum One UI 7 ROM indireceğim ama garantiden çıkar mı? Ya da orjinal sürüm çıktığında nasıl yüklerim bir de telefon yavaşlar mı?... View Post
S25 Nisan güvenlik yaması geldi View Post
Hoparlöre toz girmiş iğne ile çıkarırken yanlışlıkla Hoparlör süngerine zarar vermişim sorun olur mu seste sıkıntı yok View Post
Mobil veri wi-fi karışık 120 hz Bildirimlerde edge aydınlatma açık Bu ekran süresi normal mi View Post
Hangisi daha iyi diye sormaya gerek bile yok 😅 View Post
Arkadaşlar bunu telefoncu 5 dakikada yazılımla hallediyor ben nasıl yapabilirim hangi yazılımı kullanıyor telefoncular kore malı cihazın dilini türkçe... View Post
Bu update şaçmalığı gereğinden fazla uzadı UI 7 telefonlara takla attırmayacak haberiniz olsun önemli olan tüm dünyaya söz verildiğinde o sözün... View Post
doslar hepinize selam 1 2 gündür s23 serisine s24 fe serilerine ui 7 dağıtılmaya başlandı diye haberler yapıyorlar. habere giriyorum güney korede... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1489 | |
1298 | |
1278 | |
1067 | |
1037 |
User | Count |
---|---|
44 | |
38 | |
31 | |