Bazi uygulamalarda ekranin uzerinde bisey olmamasina ragmen ekran kendi kendine hareket edip kayıyor bilen varmı View Post
Bazi uygulamalarda ekranin uzerinde bisey olmamasina ragmen ekran kendi kendine hareket edip kayıyor bilen varmı View Post
S24fede one ui 8.5 betaya katılma şansım varmı View Post
telefon kapaliyken sarja takinca ekranda altta now barda animasyon geliyo ya bu seferde bu animasyon ekranin altinda degilde saginda solunda belirmeye... View Post
Pıl kısmında pili tüketen uygulamaların yüzdesini toplamı sarj kadarınımı gosterıyo yoksa degısıklık olabilirmi mesela 100 den 20 ye indi diyelim ama... View Post
Ramazanın bitmesini 8 gun kaldı hayırlısıyla View Post
120 hz açık Mobil veri açık Watch 7 ile devamlı bağlantı içerisinde Gün içerisinde birkaç saat buds 3 e bağlı View Post
Samsung Galaxy S26 Ultra, MWC 2026'da en büyük ödül olan "En İyi Ürün" ödülünü kazandı. Bu, yeni amiral gemisi akıllı telefonun elde... View Post
Telefonu alalı 1 hafta olucak daha optimizasyon tam olarak olmadı pil bu durumda bence iyi gidiyor View Post
5 Saat kullanım ile %41 3.40dk ile %45 Bu neden bu kadar orantısız bi değer Sadece reels izliyorum pek mesajlaşıyorum Onun dışında... View Post
10 Yıl Kullanmayı Planlıyordum Ama Bu Şekilde Giderse 10 Yılda Ekran Sürem 30 Dakika Olur Diye Tahmin Ediyorum Şarj Sorunu Olmasa 10 Numara... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1542 | |
| 1140 | |
| 875 | |
| 837 | |
| 792 |
| User | Count |
|---|---|
| 31 | |
| 27 | |
| 25 | |