Bazı arkadaşlar burada çok dile getirmişler skoda aracımda denedim apple carda android autoda çalışıyo hiçbir sorun yok orjinal şarj kablosuyla... View Post
Bazı arkadaşlar burada çok dile getirmişler skoda aracımda denedim apple carda android autoda çalışıyo hiçbir sorun yok orjinal şarj kablosuyla... View Post
Samsung Galaxy S23 Ultra PRO'nun gündüz ve gece çekimi nasıl? View Post
AR yi kaldirsam bişe olurmu ne işe yarar View Post
Mesela Samsung Galaxy S26 Ultra (PRO) 16K/240 FPS video kaydı (ön ve arka), 1100 MP arka kamera, 550 MP ön kamera, 16K görüntü kalitesi çeken telefon,... View Post
Arkadaşlar merhaba samsung s22 ultra 908u modeli cihazım var. Bugün vodafone dan e sim qr aldım ve fiziksel sim iptal oldu şuan e sim ekleme işlemini... View Post
Çoğu uygulama güncellemesi var ama play storeda gözükmüyor bunları güvenli bir şekilde zamanında inderecek bir uygulama var mı? View Post
Ben Galaxy s20 Fe kullanıyorum sanki Birkaç günden beri benim Google mikrofon çalışmıyor tıklıyorum bir tepki yok View Post
Servise verdim bi sıkıntı yok dediler , test ettiler sözde niye böyle oyun oynadiğım yok bu telefon niye bu halde. Gelipte sunu ac kapa demesin hicbir... View Post
Ayarlar da aynı şeyi veriyor kodu almak için hesabı ekleyemiyorum telefona nasıl çözebilirim bunu View Post
Durum hakkinda guncelleme: s23 serisi telefonlar wv,seat,skoda modellerinde calismiyor problemin kaynagi telefon degil ama araclardaki multimedya... View Post
User | Likes Count |
---|---|
224 | |
181 | |
146 | |
145 | |
140 |