Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
U takılı güncelleme testi girdi umarım optimizasyondur View Post
Telefona pil yetersizliği ve ısınması nedeniyle format atacağım verilerimin kaybolmasını istemiyorum nasıl yapabilirim View Post
Arkadaşlar s23 sıcakların gelmesiyle yine ısınmaya başladı oyun bile oynamiyorum. Performans profilimi düşük yaptim güç tasarruf modunu açmama... View Post
Öğrenciyim iki yıl oyun ve edit te kullanmak için aldım sizce yeterli olur mu ama çok ısınıyor gibime geldi ve batarya hızlı bitiyor View Post
Galeriden ai duzenlemesi yaptigimz gorsellerin sol altindaki yaziyi nasil kaldiririz bilen var mi? View Post
Süper Ay çekimi özelliği S Serilerini de gelmeli güncelleme ile evet Ay çekimleri güzel ama ayrıca bence daha odaklı . View Post
S23 kullanıcısıyım ve son gelen arayüz güncellemesinden sonra telefonumun pili daha hızlı bitiyor, bununla beraber ısınma problemi de yaşamaya... View Post
Quick panel ve Quick panel düzenleme ekrani View Post
Benim kameram video çekerken sürekli donuyor,neden olduğunu anlayamadım 2023 haziran da almıştım galiba s23 modelini. Bu kadar erken sorun çıkarması... View Post
Pil koruması nasıl çalışmaz ya şaka gibi View Post
Subject | Likes |
---|---|
29 | |
27 | |
25 | |
24 | |
21 |
User | Likes Count |
---|---|
1576 | |
1139 | |