Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Merhabalar 11 aydır kullandığım s23 cihazımın kenarında ufak boya atmaları var (tamamen kılıfla kullanıldı ve hiç düşme , çarpma olmadı) garantisi... View Post
Hangisi daha iyi sizce? View Post
Çalışıyordu fıstık gibi güç tasarrufunu açtım kapattım uzun süreli o sırada ekranın o kısmı saat deli gibi yanıp sönüyor du kapattım artık hiç... View Post
S25 ultra aldım 5 gün oldu toplam 3 şarj oldu ama hızlı bitiyor gibi. Pilin kendine gelmesi ne kadar sürer View Post
One UI 7 güncellemesini yaptıktan sonra pili sünger gibi içmeye başladı telefon. Wipe cache yap dediler yaptım yine de bişey farketmedi ne yapabilirim... View Post
Herkesde böyle mi kullandığımdan çok arka planda çalışıyor bildirimlerim kapalı bide View Post
Diyecek pek söz yok View Post
Sevgili Samsung, sizden ricam, bu asistan üzerinde çok emeğimizin olduğunu farkındayım, ancak bu uygulamayı kaldırmanızı rica ediyorum. Aşırı RAM... View Post
Benim s21de var sırf csc guncelleme için değil pil sağlığı varmış heralde onun için kuracam ama root atmak istemiyorum nasıl atılır View Post
User | Likes Count |
---|---|
1490 | |
1340 | |
1104 | |
878 | |
700 |
User | Count |
---|---|
49 | |
45 | |
38 | |