Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
S23 için one ui 7 güncellemesi mayıs ayına atılmış samsungun kendi sitesinde cidden anlamıyorum resmen dalga mı geçiyorsunuz s9 ultra'ya bile... View Post
Arkadaşlar one uı7ye geçtikten sonra perf z uygulaması kayboldu bulamıyorum fps sayacı ve sıcaklığı görmek istiyorum View Post
Samsung verde kullanicilar kullansın sen veresiye kadar ben devices tycoon(oyununda) sadece şu cihazlara kaldi one ui 7 almayan onlarida pazar günü... View Post
Az önce müşteri temsilcisi ile görüştüm ve bana mesai saatleri dışında hafta sonları da dahil güncelleme gelebilir dedi. Sizce hafta sonu gelir mi ? View Post
üvey kaldı dislaniyor 🥲 View Post
Kilit açma ekranında parmak izi okuyucusuyla rutinler tuşu üst üste binmiş durumda (s24 fe) nasıl düzenleyebilirm bilgisi olan var mı View Post
evet basliktaki gibi arkadaslar. yuvarlak ve yuvarlak ici sayi sevmiyorum cok kotu bi gorunum veriyo. degistirme sansimiz var mi acaba? View Post
One uı 7 yükledim. Telefon arama ayarlarında arama arka planını ayarlamış olmama rağmen kişilerin rehberdeki renklerine göre arka plan rengi veriyor... View Post
Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim minecraft oynuyorum tek başıma grafikler chunk falan düşükte cihazin depolamasi dolu değil güç tasarrufu falan açık... View Post
Arkadaşlar bana söylersiniz dimi s23 plusa güncelleme geldi diye ? View Post
User | Likes Count |
---|---|
1598 | |
1258 | |
1240 | |
1142 | |
1056 |
User | Count |
---|---|
56 | |
40 | |