Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Bu video da ki animasyonu nasıl açarım? View Post
Bu kısmı bulamadım View Post
Cihaz her yeniden başlatıldığında saat pm olarak değişiyor sebebi nedir nasıl düzeltebilirim View Post
Başlıkta gördüğünüz gibi telefonum dondu.dokunmatiği çalışmıyor ses kısma+Power tuşuna basarsam telefon resetlenir mi? Resetlenmesini istemiyorum... View Post
Eğer bu yıl sonu güncelleme gelirse seneye s23 serisinin ömrü bitecek demektir 3 yıllık model 4 güncelleme alıp ömrü bitecek çok büyük haksızlık oldu... View Post
Merhaba geçen gün notr 5 cihazımı buldum ve içindeki fotolar aklıma geldi ama sıkıntısı şu ekranı seneler önce kırılmıştı ve parmak izi ve şifre var... View Post
Galaxy Buds Core u Buds3 promun yanına almayı düşünüyorum 😇 View Post
Merhabalar. Galaxy S23(256 Gb) telefonumu neredeyse 2 yıldır kullanıyorum. İlginç bir şekilde sürekli bir donma/kasma sorunum var. Bu durum sizde de... View Post
amazon prime 4 aylik üyelik kodu artik memberstan degil s wallet uygulamasindan çalışıyor ve nedense s wallet hesabima giremiyorum sistem hatasi... View Post
neden sürekli böyle diyor ? View Post
User | Count |
---|---|
26 | |
18 | |
18 | |
16 | |
15 |