S25 ultram müzik çalarken tik tok izlerken baslar dan mı kaynaklı kasada titreşimi çok hisediyorum s23 ultra da kasa bu kadar titremiyordu hoparlörler... View Post
Tab S10 Ultra telefonum S23 Ultra'yı çoklu kontrol kısmında bulamıyor (önceden çalışıyordu), kopyala - yapıştır çalışmıyor, ayrıca yakındaki... View Post
Bluetooth bağlanmıyor bilgisayarıma ve tabletime. Basıyorum ancak tepki alamıyorum bağlanılıyor diyor bağlandı diyor 1 saniyeliğine felan sonra en... View Post
İyi akşamlar herkese bu sabah güvenli klasör e koyduğum bir kaç fotoğrafı güvenli klasörden çıkardım ama çıkardığından beri galeriye hiç girmesemde... View Post
Merhaba arkadaşlar, S25 FE kullanıyorum kaç yıl güncelleme alacak en son hangi sürüm ile destek bitecek? View Post
Telefonun bildirim titreşimini değiştirdiğimde tüm uygulamalar o şekilde titreşim veriyor ama whatsappın titreşimi değişmiyor. Var mıdır bir çözümü? View Post
60Hz Full mobil veri İnternet paylaşımı 3 saat Bluetooth 1 saat Sizce düne göre iyi mi ; View Post
S23 ne zaman alacak bilgisi olan var mı? View Post
| Subject | Likes |
|---|---|
| 24 | |
| 16 | |
| 14 | |
| 14 | |
| 14 |
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1518 | |
| 920 | |