S24FE sipariş ettim bugün öğrenci indirim kampanyasını kullandım 28.049 tl ye aldım ama siparişlerim kısmında siparişiniz bulunmuyor yazıyor işte... View Post
S24FE sipariş ettim bugün öğrenci indirim kampanyasını kullandım 28.049 tl ye aldım ama siparişlerim kısmında siparişiniz bulunmuyor yazıyor işte... View Post
Merhaba forumun değerli üyeleri. Mobil teknoloji dünyası sürekli bir evrim geçiriyor ve her yıl yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sürülüyor.... View Post
S 24 ultra Ekim ayı güvenlik güncellemesi gelmiştir View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Merhabalar S24 kullanıyorum ekran kapalıyken (aod açık) kameranın etrafındaki dönen animasyon saçma sapan kafasına göre devam ediyor. Bu hatayı... View Post
Cihaza güncelleme geldiğinde bildirim gelmiyo sebebi ne olabilir ? View Post
İPhonedeki gibi nasıl sinematik video çekebiliriz. 8k çekiyorum yine aynı kaliteyi vermiyor. View Post
S24+ kullanıyorum ve kamerası gri tonda fotoğraflar çekiyor renkler solmuş gibi duruyor bi ayarı var mı yada ne yapmam lazım sizde de öyle mi? View Post
Yaklaşık 4 5 gün önce aldığım s23 fe cihazım wifi bağlantısında hata veriyor. Müşteri hizmetleri ile görüştüm fakat sorun çözülmedi. Ağa bağlı ve... View Post
Arkadaşlar merhabalar samsung care ücretli mi acaba 10 gününüz kaldı uyarısı veriyor View Post
S24 ultra Kasım güvenlik yaması içeren güncelleme bu akşam Nihayet geldi View Post
Galaxy store a girilmiyor sizdede durum aynımı View Post