Allah kahretsin sizi be, s20fe snap865 kullanıyorum. Bu son güncelleme ile artık telefonda oyun oynanmaz hale geldi. Naptınız abicim siz. Format attım... View Post
Allah kahretsin sizi be, s20fe snap865 kullanıyorum. Bu son güncelleme ile artık telefonda oyun oynanmaz hale geldi. Naptınız abicim siz. Format attım... View Post
Arkadaşlar son güncellemeyle benim gibi telefonu daha rezil olan kimse oldumu.?buncan onceki s7 edge telefonum güncelleme sirasinda anakarti... View Post
Nisan güncellemesinde s23 deki fotoğraftan insan kesme özelliği gelir mi yoksa and14 de mi gelir View Post
Merhabalar, arkadaşlar cihazımda cep modu telefon elimdeyken bile çalışıyor, ekrandaki kilidi acıyorum yine devre dışı kalmıyor, illaki telefonu... View Post
Normal çekime göre 50mb ile çekilen fotoğrafları aşırı sarartıyor özellikle insan cildini resmen bozuyor bunun bir çözümü veya ayarı varmı ? Pro modda... View Post
Geldi View Post
Cihazım S20 FE. Oyunlarda anlaşılır şekilde multi touch problemi var ve çok rahatsız ediyor. Garantiye göndermek istersem "dokunmatiğinde herhangi... View Post
Ekranda ghost screen oluştu servisde değişti şimdide multi touch sorunu oluştu Cihazı servise verdim kabul etmediler kendi hataları onarımı iptal... View Post
Merhaba, s23 cihazımda klavye titreşimini ve sesini kısmak istiyorum bunun bir yolu var mıdır acaba? View Post
User | Likes Count |
---|---|
361 | |
282 | |
276 | |
228 | |
224 |
User | Count |
---|---|
56 | |
29 | |
22 | |