Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Benim ois sensoru calısıyo mu calismıyomu anlamadım gitti. Video cekmiyoken salliyorum ses geliyo bunun normal oldugunu biliyorum. Ama süper dengelide... View Post
Şarjda cok ısınıyor normal mi s24+ 45watt View Post
Bt sürekli açık,performans profili standartta parlaklık adaptifte: Havalar ısındıkça pil performansı düşüyor. View Post
Başka şarj aletine taktığımda şarj almıyor. Sadece kendi şarj aletinden şarj alıyor. Nasıl çözebilirim? View Post
Beyler telefonunuzda ufs 4.0 varsa 5 yıl boyunca hergun 200gb veri indirmek ten korkmayın ben korkuyorum alali 3 gün oldu daha shshs View Post
Hepinize İyi Akşamlar Arkadaşlar Mesela Youtube Veya Samsung Müzikten Müzik Dinliyorsunuz Bu Esnada Kendiniz Video Kaydetmek İstiyorsunuz Diyelim... View Post
Merhabalar,s24 fe cihazı çok yavaş şarj alıyor. Herhangi bir önerisi olan var mı ? Veya sebebi nedir ? View Post
Eskiden burada tam şarj kullanım süresini 1g5s veya daha fazla yazıyordu ve çalışma verimi mükemmeldi. Sağlık 99 da ama sonuç ortada söylenecekok söz... View Post
Cihazın kilit pin'ini unuttum cihazı hiçbir şekilde açamıyorum. Ne yapmam gerekiyor? View Post
User | Likes Count |
---|---|
652 | |
513 | |
449 | |
427 | |
375 |
User | Count |
---|---|
28 | |
26 | |
25 | |