S24fe kullanıyorum sürekli ekrana g0ncelleme uyarısı gwliyoe sıkıldım artık bunu kapatamıyormuyuz genelde bildirim kapatmayla ilgili bilgi paylaşılmış... View Post
S24fe kullanıyorum sürekli ekrana g0ncelleme uyarısı gwliyoe sıkıldım artık bunu kapatamıyormuyuz genelde bildirim kapatmayla ilgili bilgi paylaşılmış... View Post
Sizce telefonu kılıfsız kullanmak mantıklı mı View Post
3 ay süredir telefonu kullanmıyordum dün kullanmaya başladım ve mobil verim hiçbir şekilde çalışmıyor vodafone'dan kaynaklı diye düşündük hattımı... View Post
Benimki o kadar mükemmel değil Ama olsun View Post
önceki kılıfımda magsafe destekliydi takılmıyordu s pen kalem neden böyle oldu ki View Post
Pil bu zamanlar su gibi gidiyor pil sağlığı %85 anlayamadım ne yapmam lazım View Post
Arkadaslar 6 aya yakındır kullanıyorum tiktok girince 5 dk felan takılayım 36 38 dereceden 42,5 derecelere çıkıyor sizde de böyle mi? Kılıfsız... View Post
Herkese selamlar koruyucu lens kullananlar farkları aşağıya attım fotoğrafa bakin 1 yazdığım fotoğraf lensi çıkardıktan sonra çektiğim fotoğraf 2... View Post
Samsung’un Güvenli Klasör (Secure Folder) içinde yüklenen banka uygulamaları NFC temassız ödeme menüsünde görünmez. Bunun nedeni, Güvenli Klasör’ün... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1800 | |
| 1600 | |
| 501 | |
| 423 | |
| 409 |