Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Birçok arkadaş duvar kağıdımı sordu ve beğendi ama AI tarafından oluşturulduğu için atamadım şunları kullanarak yapabilirsiniz (Duvar... View Post
Son test aşamasını 10 gündür almış fakat halen güncellemeden ses seda yok View Post
Arkadaşlar önceden arama ve optimize hava durumu yani bütünwidgetleri şeffaf yapabiliyorum şimdi yapamıyorum nasıl yapabilirim Bide uygulama... View Post
Arkadaşlar DYD9 ne anlama geliyor ? View Post
Beyler S24 U cihazın video kısmında titreme sorunu var Müşteri hizmetlerini aradım uzaktan bağlantı yapacaklar Güncellemeden sonra oldu aramalarını... View Post
Beklenen güncelleme geldi arkadaşlar. Yükleyip olumlu olumsuz düşüncelerimi aktarıcam. S24 Ultra View Post
Yapan varmı bilgi verin sorun yaşayan varsa söyleyebilirmü View Post
One UI 6.1.1 sürümünde oyun oynarken bildirimleri engelleyebiliyorduk. Bu ayar Game Booster'da da var mı, göremedim. View Post
Galaxy S22 cihazına bu memberstaki her insan neden exynos 2200 işlemcili diyor? Exynos olsa neden kullanalım? Snapdragon candır. İnsanlar... View Post
Merhabalar sizce 2025 yılında hala S8+ kullanmak mantıklı mı? Ve daha ne kadar götürür beni? View Post
User | Likes Count |
---|---|
1634 | |
1169 | |
1111 | |
1055 | |
1044 |
User | Count |
---|---|
58 | |
33 | |
29 | |